Három rangos kommunikációs verseny

A világ egyik legelismertebb szaklapja a PR NEWS, 2012-ben három komoly kommunikációs szakmai versenyt indított útjára. Így meghirdette a Szervezetek Társadalmi Felelősségvállalása – CSR AWARDS , valamint a NONPROFIT PR AWARDS és a Social Media Icon Awards versenyeket.

 

PR NEWS – CSR AWARDS

A PR NEWS – CSR AWARDS versenyén azokat a vállalatokat díjazzák, melyek kommunikációs erőfeszítései a legsikeresebbek a tekintetben, hogy az üzleti siker elérése mellett tiszteletben tartsák az üzleti etikai értékeket, társadalmi felelősséget vállaljanak vagy környezetvédelmi tevékenységet végezzenek.

A mai modern korban megkerülhetetlen, hogy egy szervezet CSR tevékenységet végezzen, hiszen egy ilyen kezdeményezés a jó ügy érdekében nagyon sokat emelhet egy cég hírnevén.
A PR News minden olyan szervezet jelentkezését várta, amely 2011 november elseje és 2012 november 9.-e között CSR tevékenységet végzett, kezdeményezett.

A nyertesekre, az elismerés mellett, az egész világ felfigyel, mint a CSR tevékenységek úttörőire, illetve ez egy kitűnő lehetőség arra, hogy egy vállalat megismertesse magát a világgal, vagy a hírnevét öregbítse.

A korábbi győztesek között olyanokat találunk, mint a Coca-Cola Enterprises, IBM Corporation vagy a Vodafone. A PR NEWS – CSR AWARDS díjkiosztója 2013 tavaszán kerül megrendezésre.

A  PR NEWS – CSR AWARDS -al kapcsolatos további információkért látogassa meg a versenynek a PR NEWS lapon található angol nyelvű oldalát.

 

NONPROFIT PR AWARDS

A PR News idén is díjazza a legtehetségesebb embereket, csapatokat a nonprofit szektorban.
A nonprofit szektor feladati között olyanok szerepelnek, mint közhasznú, közérdekű tevékenységek végzése, illetve nyilvános ügyek alakítása és megoldása. A PR News ezeket az erőfeszítéséket díjazza, azonban ők nem olyan csapatok jelentkezését várják, akik csak a költségvetésüket tudják előteremteni, vagy szimplán hasznosak, hanem a leginnovatívabb programokkal rendelkezőkét, olyanokat, akik messze felülmúlják a feléjük támasztott elvárásokat.
A verseny díjkiosztója 2013 tavaszán kerül megrendezésre.

A NONPROFIT PR AWARDS versennyel kapcsolatos bővebb információk angol nyelven itt olvashatók.

 

Social Media Icon Awards – Közösségi média verseny

A 2005 óta minden évben megrendezésre kerülő Social Media Icon Awards idén is keresi azokat az embereket, akik a legaktívabbak a közösségi médiában.

A közösségi médiában a megjelenések szerzőinek nagy részét nem lehet megismerni a megosztások, másolások sebessége miatt. A Social Media Icon Awards-ot pontosan erre a célra találták ki, azért hogy a világ megismerhesse a legjobb munkák szerzőit és elismerést is kapjanak ezekért. A PR News az elmúlt egy év legjobb alkotásait díjazza. A díjak platformok (Facebook, Twitter, Youtube, Google+ és hasonlók) szerint kerülnek kiosztásra.A díjkiosztóra 2013 tavaszán kerül sor New Yorkban.

Social Media Icon Awards versennyel kapcsolatos bővebb információk angol nyelven itt olvashatók.

CCO Magazin info – Tóth Viktor