Ingyenes Wi-Fi szolgáltatás az Auchan áruházaiban

A magyarországi Auchan áruház lánc sajtóközleményben jelentette be, hogy a 19 magyarországi áruházában ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosít a vásárlók számára. A magyarországi Auchan áruház lánc sajtóközleményben jelentette be, hogy a 19 magyarországi áruházában ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolatot biztosít a vásárlók számára.

Lapunk, a CCO Magazin szerkesztősége örömmel üdvözli az Auchan döntését, ugyanis úgy véljük, hogy ezzel a szolgáltatással a vásárlók igényeit elégítok ki. Ez a kommunikációs lehetőség kölcsönös előnyöket jelent a vásárlónak és az áruházláncnak is, hiszen bevásárlás közben a vásárlók több információhoz juthatnak egy-egy megvásárolni kívánt termékkel kapcsolatban.

Az Auchan Magyarország Kft. sajtóközleményében kiemelte, hogy “18 magyarországi Auchan áruház egész területén, a teljes eladóterében és az üzletsoron ingyenes Wi-Fi szolgáltatást tesz elérhetővé a vásárlók számára. Az albertfalvai Auchan áruházban, a teljes eladótérben és a kasszasorral párhuzamos butiksoron lesz elérhető az ingyenes internetelérés. A vezeték nélküli internet hozzáférés jó minőségű, nagy sávszélességű kapcsolatot biztosít a felhasználóknak.”

Forrás: Auchan Magyarország Kft. sajtóközlemény