MAF „Társadalmi profit = Üzleti profit?” konferencia

Lapunk a CCO Magazin, a kommunikációs szakemberek lapja, korábban már hírt adott a Magyar Adományozói Fórum soron következő konferenciájáról. A Magyar Adományozói Fórum, mint a hazai támogatói szektor egyik legelismertebb platformja, 2015. október 1-jén várja a hazai szakembereket „Társadalmi profit = Üzleti profit?” elnevezésű éves konferenciáján.Lapunk a CCO Magazin, a kommunikációs szakemberek lapja, korábban már hírt adott a Magyar Adományozói Fórum soron következő konferenciájáról. A Magyar Adományozói Fórum, mint a hazai támogatói szektor egyik legelismertebb platformja, 2015. október 1-jén várja a hazai szakembereket „Társadalmi profit = Üzleti profit?” elnevezésű éves konferenciáján.

A Konferencián, amelynek fővédnöke Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter, sor kerül a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményhirdetésére, valamint a MAF Felelős Támogató Védjegyet idén elnyert vállalatok bemutatására.

A hazai CSR események egyik legnépszerűbb rendezvényére a korábbi évekhez hasonlóan jelentős számú, közel 150 résztvevőt vár a MAF. A szakmai konferencián idén a fiatalok foglalkoztatását segítő vállalati támogatási programok megoldásaival, illetve a vállalati támogatások nem pénzbeli erőforrásainak felhasználási lehetőségeivel ismerkedhetnek meg az üzleti, a nonprofit és az állami szektor képviselői. A rendezvény látogatói a számos elismert hazai vállalati előadó mellett találkozhatnak Mike Tuffrey-val, a vállalati támogatások hatásmérésének legfejlettebb módszertanát kidolgozó London Benchmarking Group network szakértőjével is. Szintén a konferencia díszvendége lesz Dr. R.L. Bathia a World CSR Day alapítója.

Az egész napos programot a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának díjkiosztója zárja, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért cégek vehetik át a díjakat.

Az Samsung Electronics Magyar Zrt. székházában megrendezésre kerülő MAF „Társadalmi profit = Üzleti profit?” konferencia részletes programja ide kattintva elolvasható.

A konferenciáról szóló részletes információkat ide kattintva lehet elolvasni.

 

Magyar Adományozói Fórum média támogatója a CCO Magazin.Magyar Adományozói Fórum média-támogatója a CCO Magazin.