Új magyar "app" forradalmasíthatja a mobilos társkeresést

Új mobilos kommunikációs lehetőségről kapott hírt a CCO Magazin szerkesztősége, amit szívesen bemutatunk a kommunikációs szakembereknek, ugyanis a fejlesztők szerint alapjaiban írja át a mobilos randizás műfaját egy Jingle nevű magyar fejlesztésű alkalmazás. Új mobilos kommunikációs lehetőségről kapott hírt a CCO Magazin szerkesztősége, amit szívesen bemutatunk a kommunikációs szakembereknek, ugyanis a fejlesztők szerint alapjaiban írja át a mobilos randizás műfaját egy Jingle nevű magyar fejlesztésű alkalmazás.

Mi is az a Jingle?

Az app kombinálja a Tinder azonnaliságát az összetettebb netes társkeresők pszichológiai tesztjével. Így az érdeklődési kör és a személyiség alapján értékeli a felhasználókat és megmutatja, hogy a potenciális partnerek mennyire passzolnak össze.

A Jingle egy teljesen új irányt jelent a mobilos társkeresésben: a pártalálás sikerességét a jelenleg elérhető alkalmazásokkal szemben nemcsak a profilfotók értékelésén alapuló, sokszor félrevezető „első blikkes” szimpátiára bízza, hanem a személyiség alapján jósolja meg, hogy a júzernek kivel van jó esélye az egymásra találásra.

A program első lépésként egy rövid, képeken alapuló, kilenc kérdéses teszt segítségével térképezi fel a felhasználók személyiségprofilját és érdeklődési körét. Ez alapján megmutatja, hogy a párkereső a fotók alapján szimpatikus, kiválasztott partnerjelölttel mennyire illik össze.

Jingle-Meter: a mobil randi guru

A fejlesztők a Jingle személyiségértékelő rendszerét pszichológusok által végzett kutatások és többkörös tesztidőszak eredményeként tökéletesítették, a potenciális párok értékelését pedig egy komplex algoritmus végzi. Az alkalmazásba épített Jingle-Meter funkció százalékban kifejezve mutatja meg az összeillés mértékét – a Jingle Teszt eredménye, az érdeklődési körök és egyéb statisztikai adatok alapján.

Tuti randi tippek extraként

Az egymásra találó párjelöltek számára az alkalmazás a teszt eredményeit, illetve a Facebook profilokat értékelve a közös preferenciákra, érdeklődési körre alapozva randi helyszíneket és programötleteket is javasol. Az alkalmazás pedig folyamatosan bővülni fog további hasznos funkciókkal is.

Saját szükségletből jött az ötlet

A magyar fiatalokból álló fejlesztőcsapat saját szükségletből kiindulva kezdte el 2014 januárjában a Jingle fejlesztését. Egy gyorsan használható, személyesebb, elsősorban az Y generációi igényeire szabott megoldást kerestek a pártalálásra, ami kombinálja a piacon elérhető társkereső appok és weboldalak előnyeit. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, egyelőre iOS készülékeken fut, az Android-os verzió fejlesztése jelenleg is zajlik. A fejlesztők középtávon mindenképpen szeretnének a nemzetközi piacon és főleg az USA-ban is berobbanni az applikációval.

Szerkesztőségünk kíváncsian várja a felhasználók tapasztalatait.