A 8. Civilkomp konferencia új időpontban

Civil kommunikáció: A 8. Civilkomp konferencia új időpontban kerül megrendezésreA CIVILKOMP Konferencia új időpontja: 2011. január 12-13. A program és a helyszín változatlan
A CIVILKOMP Alapítvány ígérete szerint későbbi időpontban kerül megrendezésre a 8. Civilkomp konferencia változatlan programmal, és helyszínnel.

A CIVILKOMP Alapítvány tárgyalásai eredményeként Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár – a Civilkomp fővédnökeként – a KIM részéről nyújtott anyagi támogatással lehetővé teszi, hogy még jelképesebb részvételi díjjal (bruttó 5.000,- Ft/fő) és még több civilszervezet képviselőjével 2011. január 12-13. között megrendezhető legyen a társadalmi célú kommunikáció éves, hagyományos fóruma.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, valamint a Human Dialog Kft. hozzájárul az önköltséges finanszírozás 2/3-hoz.

Köszönjük a támogatásokat a civilszervezetek képviselői nevében!

Jelentkezési határidők

1.) “Átbookolás” kérjük a novemberi dátumra jelentkezőket, erősítsék meg jelentkezésüket. (e-mailen: info@civilkomp.hu)
(a különbözetről a Civilkomp Alapítvány sztornószámlát állít ki, és visszautalja a befizetett plusz összeget)

2.) “Early bird” kedvezményes határidő: 2010. december 28.

Akik december 28.-ig jelentkeznek ajándékba kapnak egy egyszeri, egyéni 1%-os kampánytanácsadást. (egyeztetett későbbi időpontban)

3.) Végső határidő: 2011. január 10.

Jelentkezés a letölthető word formátumú alább letölthető jelentkezési lapon, az info@civilkomp.hu címre történő elküldéssel történik.

A CCO MAGAZIN a rendezvény médiatámogatója