A kkv-marketingeszköztár 2016/2017

Szerkesztőségünk - a kommunikációs szakemberek lapja - szerkesztősége egy kiadványt ajánl olvasói figyelmébe. A kiadvány szerkesztője így ajánlja "A kkv-marketingeszköztár 2016/2017" című, ás "50+ elengedhetetlen kkv-marketingeszköz, ami nélkülözhetetlen a marketingsikerekhez" alcímű kiadványt az olvasók figyelmébe: "pótolja a legtöbb hazai kis- és középvállalkozás hiányosságát, és megismerteti a marketing-döntéshozókat azokkal a marketingeszközökkel, amelyeket akár azonnal hadrendbe állíthatnak a nagyobb hatékonyság, a több ügyfél, a gyorsabb növekedés és a valódi márkaépítés érdekében."Szerkesztőségünk – a kommunikációs szakemberek lapja – szerkesztősége egy kiadványt ajánl olvasói figyelmébe. A kiadvány szerkesztője így ajánlja “A kkv-marketingeszköztár 2016/2017” című, ás “50+ elengedhetetlen kkv-marketingeszköz, ami nélkülözhetetlen a marketingsikerekhez” alcímű kiadványt az olvasók figyelmébe: “pótolja a legtöbb hazai kis- és középvállalkozás hiányosságát, és megismerteti a marketing-döntéshozókat azokkal a marketingeszközökkel, amelyeket akár azonnal hadrendbe állíthatnak a nagyobb hatékonyság, a több ügyfél, a gyorsabb növekedés és a valódi márkaépítés érdekében.”

A kiadvány szerkesztője az ajánló bevezetőjében így folytata: “Gondolta volna, hogy az átlag, unalmasan kommunikáló cégek legfeljebb fél tucat marketingeszközt használnak aktívan?

Topmarketinghez a legújabb, leghatékonyabb, legbeváltabb marketingeszközök ismerete szükséges! Ez a ~130 oldalas, Magyarországon egyedülálló kiadvány laikusoknak is érthetően összefoglalja, minden szempontból értékeli, osztályozza és rangsorolja a kkv-marketingeszközöket.

Töltse le, olvassa, tanulmányozza és építsen be új marketingeszközöket a vállalkozása kommunikációjába, folyamataiba, életébe – akár már holnaptól!”

 

A kiadvány – ingyenesen – ide kattinvta letölthető.