A megújult Ecolounge nyereményjátékkal is várja környezettudatos olvasóit

Az Ecolounge környezettudatos hírportál megújult formában várja a friss „zöld” hírek és érdekességek iránt érdeklődő olvasóit. A tavasz az Ecolounge számára teljes megújulást hozott. A fél éve startolt weboldal tavaszi újjászületésének örömére tulajdonosa és szerkesztősége három az egyben nyereményjátékkal kíván kedveskedni visszatérő és új olvasóik számára. A játékokon értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra május 1.-én, a fődíj egy Samsung S5360 Galaxy Y kártyafüggetlen okos-telefon.

Az Ecolounge egyedi színfolt a weben. Igényes dizájn és a praktikus kezelhetőség jellemzi, letisztultságával, átlátható felületével is igyekszik megnyugtató környezetet biztosítani az olvasáshoz, a kikapcsolódáshoz. „Mintha napsütéses kék ég alatt üldögélve kortyolgatnád a kávéd, miközben olvasod kedvenc napilapodat.” – Az oldal csapata számára ez a „lounge” érzés, eco pedig azért, mert a témák mindegyike valamilyen módon kötődik a környezettudatossághoz, ahogyan fogalmaznak, napi „ökosságokat” osztanak meg olvasóikkal.

A weboldal egyedisége átfogó tartalmában is megmutatkozik: az Ecolounge kis csapata nem kevesebbre vállalkozik, minthogy a környezettudatosság témakörén belül sokszínű, olvasmányos tartalmat tegyen közzé minél szélesebb olvasói réteg számára. Mindezt úgy, hogy szórakoztasson, szakítva így a környezettudatossággal összefüggő hírek eddig megszokottabb és már-már elvárt, „szárazabb” hangvételű stílusával, szakmai jellegével. Legyen az egészséges életmód és táplálkozás, a természeti szépségek bemutatása, érdekes technológiai „zöld” vívmányok, vagy épp öko-művészet és divat, az Ecolounge-ot az érdekes témák, a fiatalos – pezsdítő írott és képi tartalmak is jellemzik.

Az Ecolounge tulajdonosa az a Unit Coordinator Group, melynek környezettudatosan gondolkodó ügynöksége, a Hypnosia, további „zöld” projektekben full service csapatként már hallatott magáról 2012-ben is. A Hypnosia nevéhez fűzödik többek közt az Országos Kupakverseny teljes szervezése és lebonyolítása, valamint a 2013. évi Nemzetközi Ökoindustria Szakkiállítás folyamatban lévő rebrandingje is.

Forrás: www.hypnosia.hu