A Nagy Generáció = 50+

Szerkesztőségünkbe egy kedves invitálást hozott az elektronikus posta. Lapunk egyik olvasója küldte nekünk. Az invitálás annyira megtetszett, hogy szeretnénk azt megosztani kedves olvasóinkkal. Elkészült a Nagy Generáció című honlap, az 50+ nemzedék civil, közösségi, tudásmegosztó portálja. Javasoljuk, keressék, olvassák. Mi, a szerkesztőségben azt fogjuk tenni.

 

 

Kedves ismerős és ismeretlen barátaink!

Elkészült a Nagy Generáció című honlap, az 50+ nemzedék civil, közösségi, tudásmegosztó portálja. Szeretnénk, ha Ti lennétek az elsők, akik birtokba veszik, és használni kezdik. November 16-án, szerdán déltől éritek el a www.nagygeneracio.hu címen. Szerdán délután 3-kor indul a Klubrádióban az azonos című rádióműsor is (ismétlése vasárnap 11-kor ugyanott).

Regisztráljatok a portálon, és kezdjétek el használni bármelyik TÁRStémában. Ahogy a címe is mondja, ez egy tudásmegosztó honlap, vagyis attól épül, hogy mindenki hozzáteszi a saját tartalmát – így építünk közösséget, találunk társakat. Igazi formáját majd akkor éri el, ha sokan használjuk. Indítsatok témákat, beszélgetést, hogy mások is kapcsolódhassanak hozzánk. Szakítani akartunk az obligát “mindjárt megöregszünk” szemlélettel, a nyitottságot, az aktivitást, a virtuális (és talán később a valóságos) együttlétet, együtt gondolkozás lehetőségét kínáljuk nektek, amire mi is nagyon vágyunk.

Ahogy majd látjátok, ez a honlap nem hasonlít a szokásos internetes újságokra, az ennek a korosztálynak szánt oldalakra. Nem üzleti, hanem közösségépítő céllal indul. Nincs (és nem is lesz) professzionális, fizetett szerkesztőség, önkéntes szerkesztők gondozzák az egyes területeket. Ehhez nem újságírói tapasztalat, hanem a téma iránti érdeklődés szükséges. Akinek van kedve értelmes, másoknak is hasznos, önkéntes és szórakoztató munkában részt venni, csatlakozzon hozzánk. Ezt az ng@nagygeneracio.hu és a szerkeszto@nagygeneracio.hu címen tudjátok megtenni, vagy írjatok nekünk személyesen.

Kritizáljátok, köpködjétek, csatlakozzatok, szeressétek és legyen benne örömötök! Pozitív és negatív kritikát, véleményt, javaslatot mindenkitől izgalommal várunk!

Kondor Judit
Mélykuti Ilona
Elek László
valamint az Easyweb fejlesztői

 

A portál eléréséhez kattintson a képre