a_média_TE_vagy

a_média_TE_vagy – Az MPRSZ által is alapított klaszter útjára induló – és tervek szerint a jövőben rendszeressé váló – rendezvénysorozatának első eseményére szeretnénk felhívni olvasóink figyelmét!

 

 A média világa óráról órára változik, fejlődik. A technológia, ami a médiát mozgatja percről percre – ha nem másodpercenként – teremti az újabb és újabb megoldásokat. A hétköznapi ember egyre inkább alkotója, részese, és nem passzív fogyasztója a médiának. Egyre többen vagyunk, akiknek hétköznapi létezése ma már elképzelhetetlen az aktív média-használat, média-piaci aktivitás nélkül. Egyre többen vagyunk, akik tudjuk, hogy üzleti vállalkozásunknak elengedhetetlen a korszerű médiajelenlét. De van aki azért válik média-termelővé mert érdeklődési körét nem elégíti ki a hozzáférhető médiaválaszték. A motiváció, az okok száma szinte végtelen. Mi vagyunk a média-őstermelői. Beszállítói vagyunk ennek az újfajta médiapiacnak, ahol az egyszerű cserekereskedelemtől a profitorientált nagyvállalkozásokig mindenki helyet keres és találhat magának.

a_média_TE_vagy egy kétnapos vásár és találkozó média-őstermelőknek, mindenkinek aki a köz javára tartalmakat oszt meg a médiatérben – és ez valamiért megéri neki.

a_ média_TE_vagy egy olyan hely, ahol – mint az igazi piacon – az őstermelő kirakhatja egy pultra a portékáját, hívhat kikiáltót, szervezhet találkozásokat, várhatja az érdeklődőket, de közben mustrálhatja a többi árus portékáját is.

a_ média_TE_vagy nem csak egy hétközi piac, hanem remélhetőleg visszatérő alkalom is,
– ahol a bloggerekkel személyesen lehet találkozni
– ahol a blogger személyesen találkozhat olvasóival
– ahol a vállalkozó megmutathatja, hogyan és mire használja a médiát
– ahol a médiavállalkozó találkozhat személyesen fogyasztóival
– ahol személyesen megismerhetjük kedvenc médiumunk alkotóival
– ahol találkozhatunk például moderátorokkal, befektetőkkel, finanszírozókkal
– ahol ki lehet próbálni új műszaki megoldásokat, eszközöket, szoftvereket
– ahol rátalálhatunk a számunkra is érdekes üzleti modellekre
– ahol ötleteket kaphatunk saját médiajelenlétünk hatékonyabbá tételére

Gyere el – tedd ki a portékád a pultra, mutatkozz be, ismerkedj meg a többiekkel, légy részese a virtuális tér után a valóságban is kialakuló közösségnek. Hozd el a laptopod, tedd ki a pultra, kapcsold be, csatlakozz a hálózatra és mutasd meg Te hogy csinálod. Meg fogsz lepődni milyen sok embert érdekel ez!

Persze gyere akkor is, ha már több százezres szolgáltató vagy, hiszen mindenkit érdekel, Te milyen új megoldásokon, szolgáltatásokon töprengsz.

És persze gyere el Te is, aki netezel, blogolsz telefonálsz, sms-ezel, tévézel, rádiót hallgatsz, bámulod az utcai kivetítőket, de azért néha még olvasol is.
 
Lesz mozibüfé, kirakodóvásár, médiaklub, lesznek érdekes emberek, lesznek média-mutatványosok, kütyü-gyártók, szolgáltatók.

2010. október 21-22-én Budapesten, a VAM Design udvarán. Budapest Király utca 26.

Gyere, hozd el a barátaidat is mert a_média_TE_vagy és Ő és Ti egyszóval – mi mindnyájan.

A belépés ingyenes de regisztrációhoz kötött itt: www.mediago.org/a_media_te_vagy vagy majd a helyszínen.

Ott találkoz(z)unk:

MPRSZ Titkárság