Átadták a L'Oréal Reveal online játék díjait

A L’Oréal bemutatta az egyetemistáknak szóló online játéka harmadik évadát. A fődíjat Horváth Domokos vihette el, aki egy 100 ezer forint értékű L’Oréal termékcsomaggal lett gazdagabb és részt vehet a nemzetközi megmérettetésen is.

A főiskolásoknak, egyetemistáknak és friss diplomásoknak szóló Reveal online játékban a résztvevők átélhetik egy új termék bevezetését az ötlettől egészen a piaci bevezetéséig. A Reveal ezzel együtt bemutatja nekik a L’Oréal csoport globális kultúráját és munkamunkamódszerét, és segít annak eldöntésében, hogy szakmailag milyen irányban induljanak el a tanulmányok befejezése után.

A játék három részből áll – a termék fejlesztése, gyártása és piaci bevezetése. A Reveal játék révén az egyetemi vagy a diplomás hallgató kiderítheti, hogy a Marketing, a Pénzügy, az Kutatás-Fejlesztés, a Logisztika vagy az Értékesítési osztály áll hozzá közelebb. A Reveal körülbelül 10 órát vesz igénybe, mely során a hallgató kipróbálhatja, milyen munka vár rá a felsorolt osztályokon.

A játék része a termékcsomagokért folytatott verseny. Ahhoz, hogy egy hallgató bekerüljön a versenybe, be kell fejeznie mind a három részt, teljesítenie kell a Learning Center legalább egyik területének minden tesztjét, részt kell vennie a végső értékelésben és csatolnia kell az életrajzát. Az online játék során a hallgatók tesztelhetik az üzleti angol nyelvi szintjüket is.

A kiválasztott diákok a következőkért szállhatnak versenybe Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában együttvéve: 4 pozíció a trainee programba és 9 pozíció a gyakornoki programokra. Idén ősszel a Reveal sikeres résztvevőinek kivételesen 5 pozíciót nyitunk a Marketingben, kettőt a Pénzügyön, egyet-egyet a PR-en és a HR-en.

NapiMagazin