"Az antifasizmus szexi! Légy Te is szexi!"

Lapunk, a CCO Magazin szerkesztőségében igyekszünk tartózkodni a politikai jellegű megnyilvánulásoktól. Most azonban, a kommunikációs szakemberek lapja szerkesztőségében kialakult vita eredményeként közreadunk egy politikai típusú plakátot, mert úgy tartjuk, hogy ez megjelentésre és továbbgondolásra érdemes. Lapunk, a CCO Magazin szerkesztőségében igyekszünk tartózkodni a politikai jellegű megnyilvánulásoktól. Most azonban, a kommunikációs szakemberek lapja szerkesztőségében kialakult vita eredményeként közreadunk egy politikai típusú plakátot, mert úgy tartjuk, hogy ez megjelentésre és továbbgondolásra érdemes.

Az Antifasiszta Hálózat Facebook oldalán megjelentetett egy plakátot, amelyről a posztjukban azt írják, hogy plakátjuk üzenete, hogy “Az antifasizmus szexi! Légy Te is szexi! Nincs takargatnivalónk, lecsupaszíthatnak, bánthatnak, de mi sosem adjuk fel!”
A kommunikációs szakemberek lapja szerkesztőségében figyelemmel kísértük a plakát kapcsán a Facebookon lezajlott vitát.
Szerkesztőségünk tagjai tudatosan nem kívántak a személyeskedő vitában a Facebookon megszólalni, de a szerkesztőségben kifejtették kommunikáció-szakmai véleményüket. A szerkesztőségünk tagjai arról vitatkoztak, hogy lehet-e olyan komoly dolgokat meghökkentő módon “megfogni”, ábrázolni, mint például az antifasizmus. A CCO Magazin szerkesztősége tagjai véleménye szerint: “Miért ne?” Miért ne lehetne a figyelmet felkelteni, ráirányítani egy problémára, akár szokatlannak is nevezhető módon? Tehát úgy döntöttünk, hogy a plakátot közreadjuk. Ime:
 

Az antifasizmus szexi! Légy Te is szexi!

Az antifasizmus szexi! Légy Te is szexi!