Az ICCO hírei

Az International Communications Consultancy Organisation (ICCO) a világ 48 országában van jelen, együttesen mintegy 2500 pr-céget tömörit. A Magyar Public Relations Szövetség az ICCO teljes jogú tagja lett a közelmúltban. Erről lapunk a CCO Magazin is beszámolt. Szerkesztőségünk két fontos hírt kapott az ICCO házatájáról.Az International Communications Consultancy Organisation (ICCO) a világ 48 országában van jelen, együttesen mintegy 2500 pr-céget tömörit. A Magyar Public Relations Szövetség az ICCO teljes jogú tagja lett a közelmúltban. Erről lapunk a CCO Magazin is beszámolt. Szerkesztőségünk két fontos hírt kapott az ICCO házatájáról.

 

Régi-új alapokon a World Report

Az ICCO által szervezett kutatás évről évre összegyűjti a 250 legnagyobb globális PR-ügynökséget, a vezetők véleményét a trendekről és összehasonlító kutatási eredményeket mutat egyes régiók/kontinensek között.

Az ICCO eddigi együttműködő partnere a Holmes Report volt, amelyet idei évtől a PR Week vált. Az MPRSZ, immár az ICCO teljes jogú tagjaként részt vehet a kutatásban, így a magyar piacról szóló információkkal járulunk hozzá az eredményekhez. Akit érdekel a kutatás, vagy szívesen szolgáltat adatot, az MPRSZ elnökségénél megtalálja a kutatási kérdőívet.

ICCO hírlevél nemzetközi PR szakmai hírekről – a PR Week szerkesztésében

Az ICCO legutóbbi Board of Management meeting-jén az MPRSZ-t nagykövete, Sztaniszláv András képviselte. A nemzetközi szervezet új alapokra helyezi az ügynökségek közötti tudás- és tapasztalatmegosztást, erősíteni kívánja jelenlétét új földrészeken is és hírlevelet indít. A PR Week-kel kötött stratégiai megállapodás keretében az ICCO tag-szervezetek egyéni tagjai számára.

A hírlevélre ide kattintva lehet feliratkozni