Az MPRSZ elégedettségi felmérése

A Magyar Public Relations Szövetség elnöksége kezdeményezte egy felmérés elindítását az MPRSZ tevékenységével, működésével, szolgáltatásaival kapcsolatosan. Az MPRSZ elnöksége szeretné látni, hogy a hazai public relations szakma hogyan vélekedik a szövetség tevékenységéről, elismertségéről,  szeretné megismerni a véleményeket és esetleges kritikai észrevételeket.

Az MPRSZ elnöksége szeretné megismerni minden pr-szakember véleményét, elvárásait, javaslatait, vagy esetleg kritikáját is ahhoz, hogy a szövetség jövőbeli szakmafejlesztő kezdeményezései, programjai és projektjei a hazai pr-szakemberek minél nagyobb támogatását élvezhessék, illetve minél nagyobb megelégedésére szolgáljanak.

Mindenkinek lehet véleménye a szövetségről, annak munkájáról, ehhez nem kell tagnak lenni. Ezért az MPRSZ honlapján és Facebook oldalán arra kérte a hazai szakmai közvéleményt, hogy segítse az MPRSZ elnökségének munkáját, azzal, hogy mindenki – névtelenséget biztosítva – mondja el véleményét.

Az e-benchmark támogatásával, az online (CAWI) adatfelvételi módszerrel készülő felmérés kérdőíve elérhető a baloldali e-benchmark emblémára kattintva, illetve az MPRSZ honlapjáról is.

A CCO Magazin örömmel támogatja a kezdeményezést. A felmérés elkészültekor, annak eredményeiről, kiértékeléséről olvasóinkat tájékoztatjuk majd.