bEUgrottunk – ARC+ pályázati felhívás

Hol élsz Te? Otthon vagy Európában? “6 évvel ezelőtt bEUgrottunk egy közösségbe, amit Európai Uniónak hívnak. Teljes jogú tagjai lettünk. Te észrevetted, vagy bezárkóztál, és nem is érdekel, mi történik odakinn? Jól érzed magad itt? Vagy inkább gyorsan elköltöznél? Megtaláltad a helyed? Szereztél új barátokat? Jól kijössz a szomszédokkal? Szoktál velük beszélgetni? Közösségben élsz, vagy közönség vagy?”

Az amatőr és professzionális kreatívokat együttesen megszólító, országosan kiírt pályázat idén a személyes hovatartozásra kérdez rá, vagyis arra, mi minden határoz meg egy egyént a személyiségjegyeken túl.

2010. július 12-ig tart a 11. ARC pályázati időszaka. Az ernyőtémán túl ARC+ cím alatt olyan vendégpályázatokat is befogad a kiíró, amellyel tematikája, küldetése, hangvétele okán közösséget vállal. Idén az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete az ARC “Hol élsz te?” főtémáján belül arra kéri a pályázókat, hogy fogalmazzák meg képekben, milyennek látják az európai közösséget, valamint fejezzék ki személyes véleményüket, mit jelent magyarként európainak lenni. Mik lehetnek a sajátos, és mik az összkulturális jellegzetességek és értékek.

A legjobb alkotás díja egy, bármelyik európai városba szóló utazási utalvány. Az utalvány értéke: bruttó 165.000 Ft.

A 3 legkreatívabb alkotás az Európai Unió Háza új épületének földszinti közösségi terében, az Európa Pontban kerül kiállításra.

További információ: www.arcmagazin.hu