Civileket az internetre korszerűen! Felhívás önkéntes munkára!

Civileket az internetre korszerűen! Felhívás önkéntes munkára! Az utóbbi néhány hétben több civil, nonprofit szervezet kereste meg szerkesztőségünket, tanácsot kérve honlapjaik és a Social Media megjelenéseik korszerűsítése érdekében. Szeretnénk segíteni, ezért az alábbi felhívást tesszük közzé:

Keresünk olyan személyeket, szervezeteket, akik, illetve amelyek önkéntes munkájukkal segíteni tudnának civil-, nonprofit szervezetek honlapjának korszerűsítésében, a civil szervezeteknek a Facebook-on és a Twitteren történő megjelenítésében.

Civileket az internetre korszerűen! Felhívás önkéntes munkára!

Olyan, az internethez értő önkénteseket keresünk, akik informatikai tudásukkal hozzásegítenék a pénzügyi forrásokkal nem, vagy csak minimális összegekkel rendelkező civil-, nonprofit szervezeteket a korszerű internetes megjelenéshez.

Olyan, az internethez értő önkénteseket keresünk, akik vállalnák, hogy ellátják néhány civil-, nonprofit szervezet webmesteri tevékenységét.

A CCO Magazint megkereső civil-, nonprofit szervezetek olyan cégeket keresnek, amelyek informatikai háttérrel rendelkeznek, s ily módon biztosítani tudnák a civil szervezetek honlapjainak szerver hátterét, A lényeg, hogy ezek a szervezetek szeretnék honlapjukat modernizálni, illetve szeretnének jelen lenni a Social Mediában, a Facebook-on, a Twitteren. Ezeknek a civil oldalaknak a megjelenését a szervezetek szeretnék hírportál jellegűen felépíteni (például a Joomla rendszerében), s tagjaikat, valamint az érdeklődőket a Facebook-on és a Twitteren tájékoztatni tevékenységeikről.

Ezek a civil-, nonprofit szervezetek olyan, informatikai cégeket keresnek, akik – pro bono – biztosítanák a dinamikus honlapjaik működését. Ezek a civil-, nonprofit szervezetek felajánlják, hogy az őket – ezzel az informatikai szolgáltatással – támogató szervezetet, mint Szervezeti Társadalmi Felelősségvállaló céget tüntetik fel lapjaikon. A cégek ezeket a szervezeteket, mint referencia munkákat is felhasználhatják profitorientált munkájuk során.

Kérjük, hogy azok, akik szívesen segítenének önkéntes, vagy pro bono alapon, jelentkezzenek a CCO Magazin szerkesztőségében. A szerkesztőség vállalja, hogy ugyancsak pro bono támogatóként segíti ezeknek a civil-, nonprofit szervezeteknek az internetes törekvéseit.

A leendő önkéntesektől kérjük, hogy a jelentkezésüket az editor@firstcco.info e-mail címre megküldeni szíveskedjenek.

A leendő önkénteseknek, pro bono szolgáltatóknak a segítséget előre is köszöni a civil-, nonprofit szervezetek nevében a

CCO Magazin Szerkesztősége

Civileket az internetre korszerűen! Felhívás önkéntes munkára!