Civilekkel jó az élet

Civilekkel jó az élet – ezt mutatja be a héten megnyíló Jótékonyságsziget a Budapesti Nemzetközi Vásárban (BNV). Rakonczay Gábor óceánátevező, Marosi Ádám olimpiai bronzérmes, Dávid Viktória gospelénekes és Karda Beáta táncdalénekes is vendég lesz az öt nap alatt.
Lehet-e közcél a közjó? – ezt a kérdést járja körül a 10. Civilkomp konferencia a héten nyíló Jótékonyságsziget szakmai programjaként.

 

A jóról, a jótékonyságról és a partnerségről szól az 5 nap a BNV-n. A civilek világát, munkáját méltatja és mutatja be a rendezvény azzal a céllal, hogy a hazai szervezeteket még többen ismerjék meg közelről is.

A Jótékonyságsziget pódiumán csütörtökön bemutatkozik a civillicit. Pénteken egy kerekasztalbeszélgetés a civillét hétköznapjait járja körül, gyakorlati tanácsokat fogalmaznak meg Szilágyiné Bátorfi Edit, a KÜM osztályvezetője meghívásával. Ismert közéleti személyiségekkel, hírességekkel is találkozhat a közönség. Csütörtökön Rakonczay Gábor óceánátevező, péntek délután Marosi Ádám olimpiai bronzérmes, Dávid Viktória gospelénekes és Karda Beáta táncdalénekes lesz a Jótékonyságsziget pódiumának vendége.

Szombaton mesél, és zenél is Regály György jazz zongorista a pódiumon. Vasárnap Krausz Tivadar és Temesi Ferenc írók beszélgetését és felolvasását hallhatják, valamint a budo irodalom és harcművészetek is színesítik a programok sorát. Emellett jó benyomáskeltést segítő mini-tréningek, stílustanácsadások és sok remek találkozás várja a Jótékonyságsziget látogatóit.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma főtámogatásával, az „A” pavilon 104-105/a kollektív civilstandon 36 civilszervezet, 2 partnercég és a minisztérium várja a látogatókat. Az esemény fővédnöke Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár.

Lehet-e közcél a közjó? – ezt a kérdést járja körül a 10. Civilkomp konferencia a héten nyíló Jótékonyságsziget szakmai programjaként. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma főtámogatásával a BNV-n civilszervezetek is bemutatkoznak, kapcsolatokat építenek. A cégekkel és a kommunikáció világával való ismerkedést konferencia, kerekasztal beszélgetések, üzleti reggelik és pódiumprogramok segítik.
A konferencia hallgatói előadásokat hallhatnak a civilszervezetek jótékonyság terén és a közfeladatok ellátásában betöltött szerepéről, a gazdaság és a társadalom viszonyának jóléti mutatóval való kifejezéséről. Szó lesz a motivált emberi erőforrások, a marketing, a public relations, és a kommunikáció összhatásáról, amelyek a reputációra, az adományozásra és a közjóra vannak kihatással. A kétnapos konferencia elméleti és gyakorlati előadásaiban, kerekasztal beszélgetéseiben a Civilkomp
szaktekintély előadói legfőképpen arra keresik a válaszokat, hogy a jótékonyság szívügy vagy üzlet, és hogy működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca?

Az október első hetében megvalósuló Jótékonyságsziget és a 10. Civilkomp konferencia a Civilkomp Alapítvány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Hungexpo Zrt., a Magyar Marketing Szövetség, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, a Human Dialog Kft., a Szabad Eklektikus Műhely Kulturális Egyesület, a RG Stúdió Kft, a BrandTrend Kommunikációs Tanácsadó, a CCO Magazin, a Civilrádió, a Mental Process Service és a szaktekintély előadók összefogásával valósul meg, hogy a közjóért dolgozó civilszervezetek ismertebbé és sikeresebbé váljanak.

Bővebb információ: www.civilkomp.hu

Sajtóregisztráció a főszervező, a Civilkomp Alapítvány címén:  info@civilkomp.hu

 

A rendezvény médiatámogatója: