Elkezdődött a II. PR Akadémia Pécset

A mai napon megkezdődött az idei PR Akadémia a Magyar Public Relations Szövetség és a Pécsi Tudományegyetem FEEK karának szervezésében.A mai napon megkezdődött PR Akadémia 2015 a Magyar Public Relations Szövetség és a Pécsi Tudományegyetem FEEK karának szervezésében. A CCO Magazin tudósítója jelenti.

A II. PR Akadémia első napján az akadémia hallgatói előadásokat hallgattak meg a public relations múltjával, jelenével és jövőjével kapcsolatosan.

 

Az idei PR Akadémia apropóját a Magyar Public Relations Szövetség 25. születésnapja szolgáltatta, ezért Galánfi Csaba (képünkön)az MPRSZ korábbi elnökségi tagja, a public relations, a magyar pr-szakma negyedszázados múltjára emlékezett. A public relations jövőjéről egy "pr-időjárás előrejelzést" New Yorkból, stílusosan az internet segítségével adott Barát Tamás, az MPRSZ korábbi ügyvezető alelnöke, az MPRSZ nagykövete.Az idei PR Akadémia apropóját a Magyar Public Relations Szövetség 25. születésnapja szolgáltatta, ezért Galánfi Csaba (képünkön)az MPRSZ korábbi elnökségi tagja, a public relations, a magyar pr-szakma negyedszázados múltjára emlékezett.

A public relations jövőjéről egy “pr-időjárás előrejelzést” New Yorkból, stílusosan az internet segítségével adott Barát Tamás, az MPRSZ korábbi ügyvezető alelnöke, az MPRSZ nagykövete.

A II. PR Akadémia első napján szóba került még a public relations és a tartalommarketing összehasonlítása, sok szó esett a közösségi média és a public relations kapcsolatáról. 

A II. PR Akadémia teljes programja ide kattintva elolvasható.

CCO Magazin (- agy -)