Épül az Insiderblog ki-kicsoda!

Ha az interneten valaki, például egy befektetőt keres, akkor hasznos segítség lehet az internetfelhasználó számára, ha tudja, hogy hol kezdje el a keresést. Az Insiderblog ki-kicsoda szerkesztői azt nyilatkozták, hogy “Már az induláskor úgy döntöttünk, feltérképezzük a hazai startup ökoszisztémát. Szépen haladunk is vele, így a nyári hónapokban dolgozzuk fel a tavasz és a nyár elején összegyűlt adatokat.”

 

Az Insiderblog ki-kicsoda szerkesztői szerint: “Büszkén állítjuk, hogy Magyarországon jelenleg mi rendelkezünk a legnagyobb nyilvános és részletes startup, befektető, közösség és szervezet adatbázissal, amelyet folyamatosan bővítünk.

A Béta verziós adatbázis ide kattintva már elérhető. Jelen pillanatban már a legfontosabb startupok megtalálhatók benne, és gőzerővel dolgozunk azon, hogy hamarosan az összes kulcsszereplő is elérhető legyen oldalunkon, a www.insiderblog.hu/startup-adatbazis címen.
Aktuálisan 120 startup, 72 kulcs szereplő, 24 szervezet, és 14 közösség fontosabb adatai találhatók meg az adatbázisban, amelyet folyamatosan bővítünk, köszönhetően egy rövidesen magát is felfedő lelkes támogató szervezetnek!

A Béta verzió annak szól, hogy a kereshetőség egyelőre nem könnyű, de őszre készen leszünk a friss, könnyebben kezelhető verzióval is! Terveink szerint egyszerűen követhetővé tesszük majd azt is, hogy melyik startup hol tart, kitől kapott befektetést, milyen sikereket ért el. Azt egyelőre nem tervezzük, hogy Wiki szerűen, nyilvánosan is szerkeszteni lehessen, hiszen a két legfőbb ismérv: a pontosság és a valódiság kezdetben így könnyebben biztosítható.

Ha valaki mégis úgy érezné, hogy kifelejtettük, vagy kiegészítené a róla olvasható információkat, annak örömmel várjuk a levelét, Adatbázis subject-el a gabor.halaska(kukac)gmail(pont)com címre!”

Forrás: insiderblog.hu