Meghirdette az előadókat a világ egyik legnagyobb PR szervezetének konferenciájára.
A közleményben felsoroltak alapján ismét nagyon erős programra számíthatunk: a FleishmannHillard, Burson Cohn&Wolfe, H+K, Portell Novelli, Edelman vezetői mellett a vállalati oldal is képviselteti magát. Az angol kormányzati kommunikációs szervezet vezetője, a Diageo és az MSD India vezetőjét is az előadók között találjuk. Az előadók teljes listáját a program weboldalán megtalálhatja, aki meg akarja győzni magát, hogy érdemes lesz ellátogatni az ír fővárosba.
Az ICCO Global Summit 2017-ben Helsinkiben több mint 300 résztvevőt vonzott, az erről szóló beszámolónk itt olvasható.
Az idei konferencia témája: Shaping the future of Public RelationsAhogy a Cannes-i fesztiválról szóló beszámolóban is megírtuk, a PR szakma is egyre inkább koncentrál a saját jövőjére. Bár néhányak szerint a szakma válságban van, de Francis Ingham, a PRCA és az ICCO vezetője az ellenkezőjét állítja – ezért is aktuális a téma, ezért is várhatók érdekes gondolatok a nagy ügynökségek vezetőitől.
Az ICCO egy hónapja Budapesten tartotta regionális munkamegbeszélését, amiről beszámoltunk a cco.hu oldalain is. Elise Mitchell meghívó-üzenetét itt nézheti meg; budapesti tartózkodása alatt interjút adott magyarországi szakmai médiumoknak; a Global Summithoz készült beharangozója pedig itt látható.