European Communications Convention – Március 22-23 München

Március 22.-23.-án rendezik meg Münchenben az Európai Kommunikációs Konvenció eseményét. Ez a magasrangú nemzetközi rendezvény összehozza az európai public relations és kommunikációs szakembereket, hogy segítsen hidat építeni a különböző nemzetek között. Ez az európai konferencia nemcsak a public relations, hanem a szervezetek társadalmi felelősségvállalásával foglalkozó szakemberek eszmecseréje is. Március 22.-23.-án rendezik meg Münchenben az Európai Kommunikációs Konvenció eseményét. Ez a magasrangú nemzetközi rendezvény összehozza az európai public relations és kommunikációs szakembereket, hogy segítsen hidat építeni a különböző nemzetek között. Ez az európai konferencia nemcsak a public relations, hanem a szervezetek társadalmi felelősségvállalásával foglalkozó szakemberek eszmecseréje is. 

2014-ben, illetve 2015-ben Garmisch-Partenkirchen és a Ettali kolostor, valamint Lindau, Rorschach (Svájc) és Bregenz (Ausztria) adott otthont az European Communications Convention eseményének. 

Idén március 22.-23.-án München (Németország) és annak híres vára, a Nymphenburg lesz az esemény helyszíne.

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő ECC lehetőséget biztosít, hogy a szakemberek tapasztaltokat cseréljenek az európai kommunikáció legaktuálisabb kérdéseiről. A konferencián szó esik majd a kommunikációs gyakorlat u.n. “best practice” kérdéseiről és kiemelkedő témája lesz a rendezvénynek a social media használata is a szervezeti kommunikáció során.

A konferencia második napján az egyik legaktuálisabb kérdésről a Brexit-ről esik majd szó, s annak kommunikációs kérdésit vitatják majd meg a résztvevő kommunikációs szakemberek.

Magyarországot a Magyar Public Relatons Szövetség képviseli majd az eseményen.

Az esemény szervezői várják a szakembereket egész Európából.

 

Az esemény részletei ide kattintva elolvashatók.

 

CCO.HU

 

CCO logo5 225pixAz ECC büszke médiatámogatója a CCO MAGAZIN