Event Summit Hungary konferencia Budapesten

2012. június 21-én rendezik meg az Event Summit Hungary konferenciát Budapesten, az Akvárium Klubban. Szerkesztőségünket meghívták a konferenciára. Mi továbbítjuk a meghívást olvasóinknak.

 

Valami történt a rendezvényszakmával. Jött a válság, és úgy tűnik, már semmi sem a régi. Sokan azt mondják már javul a helyzet, néhányan még szkeptikusak.

Mit szólnál, ha összejönnénk, és együtt, közösen átbeszélnénk a szakma helyzetét, kilátásait, megvitatnánk terveinket és jövőképünket. Meghívtuk a rendezvényszakma meghatározó szereplőit és ügyfeleit, jelen lesznek az ügynökségi szakemberek és a beszállítók is, de természetesen nem hagyhatjuk ki a közönségrendezvények és a fesztiválok világát sem. Szót ejtünk szponzorpénzekről, aktuális biztonsági kérdésekről és azok szabályozásáról, közelebb hozzuk a ma már kihagyhatatlan social media felületeket a rendezvények világához, megvitatjuk hogy mit tehetünk a szakmaiságért a drámaian csökkenő büdzsék korában, és hogy miért olyan népszerűek manapság a szakmai konferenciák.

Kiknek szól a konferencia: Rendezvényszervező ügynökségek, nagy és középvállalatok rendeszvényszervező munkatársainak, pr-cégeknek, Fesztiválszervező irodáknak, Intézmények, önkormányzatok, minisztériumok képviselőinek

A konferenciáról részletesebb információk itt olvashatók.