Ez volt a magyar online média első két évtizede – milyen lesz a következő húsz év?

A címbeli kérdésre a lehetséges válaszokat a MOM 20/20 című rendezvényen adják meg a szervezők.A címbeli kérdésre a lehetséges válaszokat a MOM 20/20 című rendezvényen adják meg a szervezők.

 

 

 

A szervezők ezt írták a MOM 20/20-ról:

Hisszük, hogy a magyar digitális múltban leginkább azért érdemes elmerülni, hogy jobban megértsük a jelent, és jobban fel tudjunk készülni a jövőre.

2016. május 28-án szombaton szeretnénk meghívni egy közös visszaemlékezésre és jövőtervezésre a médiaszakma volt, jelenlegi és jövőbeli szereplőit és azokat, akiket érdekel, kik vannak, voltak és lesznek a mindennap látott médiafelületek mögött.

Az egynapos bemutató rendezvényen a magyar digitális és online média történetének legfontosabb szereplői közül sokan lesznek ott, hogy elmondják, hogyan élték meg a magyar digitális médiavilág első pillanatait, megszületését, trendjeit, válságait, kudarcait és sikereit – és hogyan látják a jövő lehetőségeit. Beszélni fogunk emlékekről és víziókról, trendekről és fordulópontokról, üzletről és technológiáról, újságírásról és médiáról, közönségekről és szakmáról.

Egy rész konferencia, egy rész beszélgetés, egy rész találkozás – a színpadon, a közönséggel és a kávészünetekben egyaránt –, szakmai és vállaltan szórakoztató célú, de mindvégig minőségi tartalom: ez lesz a MOM 20/20.

Időpont: 2016. május 28, szombat, 10.00-20.00
Helyszín: Design Terminál (Budapest 1051, Erzsébet tér 11.), emeleti nagyterem

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Az esemény részleteinek megismeréséhez kattintson ide.