Főállású Angyal 2013

A Vodafone Magyarország Társadalmi Esélyegyenlőségért Alapítvány 2013-ban immár hatodik alkalommal hirdeti meg a Főállású Angyal programot és a hozzá kapcsolódó társadalmi felelősségvállalási pályázatot. A Program egy olyan támogatási program, amelyet a világ egyes országaiban jelenlévő Vodafone alapítványok vezettek be, illetve működtetnek saját országukban.

 

A Vodafone Főállású Angyal 2013 pályázat célja

A Vodafone Magyarország Alapítvány lehetőséget kíván biztosítani olyan magánszemélyeknek, akik vállalják, hogy szaktudásukkal egy éven keresztül segítik az általuk kiválasztott nonprofit szervezet munkáját, és elhivatottságot éreznek az iránt, hogy 12 hónap alatt megvalósítsanak egy konkrét projektet a kiválasztott szervezetnél.

A pályázat nyertese a pályázat révén arra kap lehetőséget, hogy az általa a jelentkezésében megnevezett szervezetnél, a jelentkezésében megjelölt munka-, illetve feladatkörben, magyarországi munkavégzéssel, teljes munkaidőben szerződéses munkaviszonyt létesítsen, tizenkét hónapos határozott időtartamra.

Pályázók köre: Magánszemélyek. A Jelentkező csak akkor vehet részt a Pályázaton, ha a megelőző évek során nem volt egy korábbi Pályázat Nyertese, és ha a Jelentkezés benyújtásának időpontjában, illetve a Pályázat teljes időtartama alatt

  • magyar állampolgár vagy tartósan Magyarországon tartózkodó külföldi állampolgár;
  • nagykorú, és cselekvőképessége nem esik korlátozás alá;
  • nem áll büntetőjogi büntetés vagy intézkedés hatálya alatt;
  • büntetlen előéletű, illetve mentesült a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól;

 

A pályázatról további információk itt olvashatók.

 

Forrás: Vodafone Facebook / palyazatmenedzser.hu