Global ICCO PR Summit – 2016. Szeptember 29-30, Oxford

A Magyar PR Szövetség honlapján felhívja a pr-szakma figyelmét arra, hogy az ICCO kétévente megrendezi a Global Summit nevű nemzetközi PR-kommunikációs konferenciáját. Idén az esemény szeptember 29-30-án lesz, Oxfordban.A Magyar PR Szövetség honlapján felhívja a pr-szakma figyelmét arra, hogy az ICCO kétévente megrendezi a Global Summit nevű nemzetközi PR-kommunikációs konferenciáját. Idén az esemény szeptember 29-30-án lesz, Oxfordban.

A Magyar PR Szövetség az ICCO tagjaként immár a regisztrációnál is kedvezményekkel örvendeztetheti meg a magyar jelentkezőket, hiszen ebben az évben 15% kedvezménnyel regisztrálhatnak az ICCO-hoz tartozó szövetségek tagjai.

Az ICCO Global Summit a szakmán belül a legrangosabb nemzetközi konferenciák egyike, nem hiába nevezik “Az év PR eseményének” is. Érdemes hát csatlakozni a résztvevőkhöz, a tanulás, tanítás, és kutatás évszázados hagyományait megteremtő és azóta is hűen ápoló helyszínén, Oxfordban.

Az idei konferencia témája: “Tehetség, Inspiráció és Innováció – Teremtsük meg a jövő tanácsadását!”

Regisztrálni lehet és a részletek kiderülnek az esemény honlapján.

A Magyar PR Szövetség honlapján felhívja a pr-szakma figyelmét arra, hogy az ICCO kétévente megrendezi a Global Summit nevű nemzetközi PR-kommunikációs konferenciáját. Idén az esemény szeptember 29-30-án lesz, Oxfordban.