Idén is lesz országos kupakgyűjtő verseny

Idén is lesz országos kupakgyűjtő verseny. A versennyel kapcsolatos kommunikációs feladatok megszervezését idén is a tavaly már bevált ügynökségre a Hypnosiára bízták.

Szeptemberben ismét kezdetét veszi az országos kupakgyűjtő verseny, mellyel a hagyományokhoz híven a műanyag újrahasznosítással foglalkozó Holofon ebben az esztendőben ismét továbbra is erősíteni kívánja a környezettudatos életszemléletet a fiatalabb korosztály körében.

Az országos kupakgyűjtő verseny szervezését és lebonyolítását, valamint a kapcsolódó online kommunikációs és marketingfeladatokat a Hypnosiára bízták.

A cég már tavaly is együtt dolgozott az ügynökséggel, akkor a versenyen közel 30 ezer kilogramm kupakot gyűjtöttek össze. Idén újítás, hogy az oktatási intézmények mellett jóval erőteljesebben kívánják bevonni a lakosságot, valamint azt tervezik, hogy a vállalati szektort is bevonják a kampányba.

A kupakverseny csapata az eseményről azt a tájékoztatást adta, hogy “A 2011-es kupakvadász idény nagy sikerén (a versenyzők 28.494 kg kupakot gyűjtöttek össze) felbuzdulva vágtunk bele az új verseny szervezésébe. Számos újítást vezetünk majd be, egyik jelentős változtatásunk, hogy a gyermek és oktatási intézmények mellett jóval erőteljesebben kívánjuk bevonni a lakosságot, valamint tervezzük, hogy nyitunk a vállalati szektor irányába is, még szélesebb körben népszerűsítve így „zöld programunkat”.

A jelentkezők, akik szeretnének a versenyben részt venni, már jelezhetik részvételi szándékukat az előregisztrációs weboldalon, ahol folyamatosan beszámolnak a versenyről. A verseny részleteit az ügynökség a verseny Facebook oldalán is meg fogja jelentetni.

 

 

Forrás: Hypnosia