Idén is lesz public relations nyári egyetem

Idén július 10-e és július 17-e között kerül megrendezésre a Public Relations Nyári Egyetem, a szokásos helyszínen, Erdélyben, a Sapientia Tudományegyetemen.

A III. Public Relations Nyári Egyetem programja az előzetes tervek szerint az alábbiak szerint alakul:

A hétfői nap az arculaté, kedden a public affairs világába nyerhetnek betekintést a hallgatók, szerdán pedig a sajtó és nyilvánosság témája lesz a középpontban.

A hét második felében pedig a marketing-pr, a pénzügyi finanszírozás és a CSR rejtelmeibe avatják be az előadók az érdeklődőket. Idén gyakorlatorientáltabb programot szeretnének megvalósítani a szervezők, azaz a délelőtt 9-től 12-ig megtartott előadások után a délutáni szekciókban a szemináriumoké, kiscsoportos foglalkozásoké lesz a főszerep.

Az előadói gárda az előzetes jelentkezések alapján már alakulóban van, és többek között olyan nevek jelennek meg idén a Public Relations Nyári Egyetemen, mint Szeles Péter – Magyar Public Relations Szövetség, Ferling József – Ferling PR, Petrányi-Széll Rita – PS PRovocative, Lakatos Zsófia – Hill and Knowlton, Dr. Reichenbach Mónika – Pázmánd község polgármestere, valamint Simkó János – a Hungária Televízió Közalapítvány Kuratóriumának volt elnöke.

A teljes részvételi díj: 30.000 Ft, MPRSZ-tagoknak 15.000 Ft, mely tartalmazza az utazás, szállás és napi háromszori étkezés költségét.

Jelentkezni ide kattintva lehetséges, további információ a programról itt található.

Forrás: BrandTrend / MPRSZ