Ismét PR-Kávéház

Az MPRSZ hagyományos műhelybeszélgetés és szakmai párbeszéd fóruma október havi találkozója 26-án 18.00 órai kezdettel lesz a Fészek Klubban.

 

A téma most – kivételesen – belterjes: a tavaszi tisztújítás apropójából a szövetség előtt álló három éves program tartalma. Azaz: mi kerüljön bele az új elnökség munkaprogramjába, mire fókuszáljon a szövetség és annak vezető testülete, az elnökség a következő három évben?

Ebben várunk és kérünk javaslatokat, ötleteket, felvetéseket vagy csupán kritikákat! Arról beszélgetünk tehát, hogyan tehetnénk hatékonyabbá a szakma védelmét, miben és hogyan kellene fellépnie a szövetségnek, a hangját hallatnia erőteljesebben, és milyen problémákra kellene válaszokat találnunk közösen, vagy csupán megoldásokat kezdeményeznünk.

A téma aktualitását az őszi közgyűlésünk adja, hiszen decemberben jóvá kell hagynunk az új elnökség három éves munkaprogramját. Nem mindegy tehát, hogy abba mi kerül bele, és mi történik maj a következő három év során. Ezt szeretnénk közösen és együtt formálni.

Várunk tehát mindenkit szeretettel.

MPRSZ Elnökség