Minden cég, intézmény szembesülhet egy nap azzal, hogy hamis hírek kezdenek elterjedni róla. Minden cég, intézmény küzd a digitális PR napról-napra változó kihívásaival, igényeivel és lehetőségeivel. Minden ügynökség felkészülhet, hogy az ügyfele majd tőle kér tanácsot ezekre a problémákra. A IV. PR AKADÉMIA alkalmával, Kecskeméten olyan szakemberek tartanak majd előadásokat, beszélgetéseket, akiket Magyarországon és külföldön egyaránt “jegyeznek”, tisztelnek.

IV. PR AKADÉMIA

Az első nap a médiahazugságok elleni küzdelem jegyében telik majd el. Itt lesz Maxim Behar, az International Communications Consultancy Organisation elnöke; Hammer Ferenc szociológus; Sarlós Gábor, az MPRSz örökös tagja és a Worcester-i egyetem oktatója. Böhm Kornél, a Spindoc alapítója pedig kifejezetten a hazugságok okozta válsághelyzeteket elemzi. És csak felsorolásszerűen néhány előadó, akiket a PR Akadémia törzs-résztvevői már ismerhetnek az előző évekből: Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanár; Rácz Gábor, az MPRSz örökös tagja; valamint Szauer Péter (HVG) és Németh Péter (Népszava).
A második napon a digitális pr új lehetőségeit tárgyaljuk meg. Külföldi előadónk Dave King, a Digitalis Reputation CEO-ja. Mellette itt lesz Földi Tamás, a legsikeresebb magyar – de elsősorban az USA cégeinek dolgozó – Starschema Big Data-elemző cég alapítója; valamint Vida Eszter, a nemzetközi SentiOne “social media listening” cég kommunikációs vezetője. De eljön Dr. Péterfalvi Attila ombudsman is, aki az EU legújabb on-line személyiségvédelmi törvényét mutatja majd be. S esettanulmányként Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat mutatja be, ők hogyan felelnek a digitális média kihívásaira – a kiváló előadó, Bruck Gábor pedig a kommunikációs robotok esélyeit elemzi. Előadást tart még Sós Péter János ügynökségvezető és Siska Mátyás kommunikációs vezető is.
Az Akadémia harmadik napja pedig a modern turisztikai kommunikációé. A legnevesebb vendég a “pr pápája”, a Holmes Report alapító főszerkesztője, a SABRE Award megalapítója, Paul Holmes lesz. Az ő jelenléte önmagában szenzáció. De mellette itt lesz Bánhegyi Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség nemrégiben kinevezett kommunikációs vezérigazgató-helyettese, valamint Kiss Róbert Richárd, a legnevesebb turisztikai újságíró is. És két rendezvénye között eljön Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál – Magyarország legmenőbb nagykövete – alapítója is. Ezen a napon hallgatható meg Ferling Józsefnek, az MPRSz örökös tagjának; Reichenbach Mónikának, Pázmánd polgármesterének; valamint Bradács Andrásnak, vezető kommunikációs tanácsadónak az előadása is.
Az előadásokat kötetlen szakmai vita követi, amelyet Sárosi Péter, az MPRSz örökös tagja vezet.

A IV. PR AKADÉMIA MEGOLDÁSOKAT KÍNÁL!

Kecskemét, 2017. július 3-4-5. – a Technika és Tudomány Házában, valamint a Hotel Három Gúnár konferenciatermében.
Részletes információ, program és regisztráció: www.prakademia.hu
 
  A IV. PR AKADÉMIA médiatámogatója a CCO Magazin