Január végén újra Magyar Marketing Fesztivál

A tavalyi sikerek után idén, második alkalommal is megrendezik a Magyar Marketing Fesztivál elnevezésű szakmai konferenciát, amit kifejezetten a kis- és középvállalkozók tulajdonosainak, döntéshozóinak, és marketingközeli szakembereinek szerveznek január 29-én Budapesten, a Lurdy Konferencia Központban.A tavalyi sikerek után idén, második alkalommal is megrendezik a Magyar Marketing Fesztivál elnevezésű szakmai konferenciát, amit kifejezetten a kis- és középvállalkozók tulajdonosainak, döntéshozóinak, és marketingközeli szakembereinek szerveznek január 29-én Budapesten, a Lurdy Konferencia Központban.

„A tavaly 600 résztvevővel, és hagyományteremtő céllal megrendezett konferencia célja 2015-ben is, hogy a várható marketingtrendek bemutatásával a marketing- és kommunikációs szakemberek megnyissák az üzleti évet. A rendezvényen 14 előadó – az adott szakterület jeles, vagy éppen piacvezető képviselője – beszél az idei évre javasolt marketingeszközökről, -módszerekről, -megoldásokról.
A feldolgozott témákat a tavalyihoz hasonlóan most is hosszas piackutatás előzte meg, annak érdekében, hogy a cégvezetők, döntéshozók és szakmabeliek azt kapják, ami valóban érdekli őket, amit leginkább fejleszteni szükségesnek éreznek/fejlesztendőnek tartanak saját cégükben.” – fogalmazott Miklovicz Norbert, az esemény főszervezője, a Marketing112 kkv-marketingszakértője.

Az idei évben újdonságokkal is készülnek a szervezők:
2015. január 29-én először mutatkozik be a Networking Aréna társrendezvény is, ahol a BCC Hungary segítségével gyors, moderált üzleti kapcsolatépítésre, kapcsolati tőke megosztására van lehetőség, továbbá a kiállítók mellett, a szünetekben speciális szakmai szervezetfejlesztési workshop is várja a résztvevőket.
A konferencián idén is kiosztják a Magyar Marketing Fesztivál Díjat annak a szakmai szakértőnek és társaságnak, akik előző évi munkásságukkal nagy hatással voltak a kkv-piac fejlődésére.

A konferenciáról további információkat az esemény honlapján lehet elolvasni.

 

A Magyar Marketing Fesztivál médiatámogatója a CCO MagazinA Magyar Marketing Fesztivál médiatámogatója a CCO Magazin