Keresik 2012 legjobb prospektusát

A pályázat kiírói  azon vállalkozások és designerek jelentkezését várják, akik meg szeretnék mutatni elektronikusan a nagyközönségnek a reklámanyagukat, ezen kívül szívesen megmérettetnék prospektusukat, és megismernék a szakmai zsűri véleményét.

 

Idézünk a Pályázati kiírásból:

Ha pályázik:

  • Nagy forgalmú reklámhelyet kap tevékenysége népszerűsítéséhez: a beküldött pályaműveket digitalizálva elhelyezzük a pályázat nagy publicitást elérő honlapján Netprosi© formájában, melyet ingyenesen használhat.
  • Kuponok és utalványok formájában többszörösen visszakaphatja a nevezési díjat.
  • Ráadásként megnyerheti „Az év prospektusa 2012” titulust és trófeát, a hozzá tartozó értékes nyereményekkel.
  • Színvonalas nyeremények a közönségszavazás nyertesének és a legjobb grafikusnak is.
  • Az egyik leghasznosabb díjként szöveges értékelést kap marketing anyagáról a szakmai zsűritől.

Az év prospektusa díj

Nevezési határidő: 2012. május 21.

Szavazási időszak: 2012. május 22–június 11.
Eredményhirdetés: 2012. június 12.

Az év prospektusa díj pályázati feltételek

Nevezhet:

Magyarországi székhellyel rendelkező magyar vállalkozás, vagy külföldi vállalat magyarországi leányvállalata a cég prospektusával.
Magyarországi kiadványszerkesztő vagy designer cég illetve magánszemély, az általa, készített prospektussal. Ha a prospektust külső cég megbízása alapján készítette, kérni kell a cég hozzájárulását is.

Egy személy vagy szervezet több kiadvánnyal is jelentkezhet a versenyre, de minden esetben külön nevezésre van szükség a pályázati jelentkezés létrejöttéhez.

Nevezhető műfajok: prospektus, katalógus, céges újság, DM-küldemény, céges naptár stb. A nevezéseket nem csoportosítjuk külön, egyben bíráljuk. A kiadványnak legalább 4 oldalasnak kell lennie, maximum 24 oldalas lehet. A 24 oldalasnál vastagabb prospektusok első 24 oldala jelenik meg. Felárért lehetőség van ennél vastagabb prospektust is benevezni.

Ha a prospektusban olyan kreatív megoldást alkalmaztak, melyet nem lehet Netprosi©-n megmutatni, akkor lehetőség van a pályázathoz videót is mellékelni. A videó elkészítésében is segítséget kapnak a pályázók.


Pályázati díj

Egy 4–24 oldalas prospektus benevezésének díja: 24 000 Ft + áfa. A nevezési díj teljes összege levásárolható a Media-Press ’91 Kft-nél bármilyen nyomdaipari termékre vagy szolgáltatásra. Ezen felül 10 000 Ft értékű Profonte tréning utalványt is kapnak a nevezők.

Ha a prospektus 24 oldalnál vastagabb, a Pályázó két lehetőség közül választhat:
A prospektus első 24 oldala kerül nevezésre és megjelenítésre.
A teljes, 24 oldalnál vastagabb prospektus nevezése esetén a nevezés díja 38 000 Ft + áfa. A levásárolhatóság ez esetben sem változik, vagyis a pályázati összegből nettó 24 000 Ft vásárolható le. Az ár maximum 120 oldalig érvényes.

Forrás és bővebb információ: http://azevprospektusa.hu/