Keresőoptimalizálás 2017

Az egyik legismertebb, honlapok fejlesztésével foglalkozó oktató, a "Honlapra fel" című oldal szerkesztője, Szilágyi Balázs feltette a kérdést oldalán: "Mik várhatók a keresőoptimalizálás területén 2017-ben? Mik azok a SEO újdonságok 2017-ben, amire mindenképpen fel kell készülnöd, ha szeretnél még jobb eredményeket?! S, meg is válaszolta saját kérdését: "A keresőoptimalizálás 2017-es legfontosabb tudnivalóit szedtem össze ebben a cikkben". Lapunk, a kommunikációs szakemberek oldala szerkesztősége szeretné felhívni a figyelmet Szilágyi Balás cikkére.Az egyik legismertebb, honlapok fejlesztésével foglalkozó oktató, a “Honlapra fel” című oldal szerkesztője, Szilágyi Balázs feltette a kérdést oldalán: “Mik várhatók a keresőoptimalizálás területén 2017-ben? Mik azok a SEO újdonságok 2017-ben, amire mindenképpen fel kell készülnöd, ha szeretnél még jobb eredményeket?! S, meg is válaszolta saját kérdését: “A keresőoptimalizálás 2017-es legfontosabb tudnivalóit szedtem össze ebben a cikkben“. Lapunk, a kommunikációs szakemberek oldala szerkesztősége szeretné felhívni a figyelmet Szilágyi Balás cikkére.

 

Keresőoptimalizálás 2017

Szilágyi Balázs ezt írta: “Az elején hadd tisztázzam, hogy ezen a honlapon én elsősorban gyakorlatias, bárki számára érthető és azonnal hasznosítható keresőoptimalizálási javaslatokat adok, nem pedig technikai elmélyülést. Ha technikaibb adatokra van szükséged, a cikk végén adok forrást.
Az itt közölt adatok mind konkrét tapasztalatból származnak, a legtöbb esetben ehhez mellékelek képeket is. Nem célom csak azért felkapni egy keresőoptimalizálási rémhírt, mert sokan beszélnek róla. Valami vagy igaz vagy nem, és ezt az adatokkal – nem pedig a bennük való hittel – lehet leellenőrizni.”
A cikk további része ide kattintva elolvasható.