Két nyári konferencia

Azoknak, akik nyáron szívesen kötik össze a kellemest a hasznossal, szerkesztőségünk két külföldi konferenciát is ajánl: a torontói IABC 2010 Világkonferenciát és a barcelonai AMEC Második európai csúcstalálkozót.

 

Június 6-9 közt rendezik meg az International Association of Business Communicators 2010-es Világkonferenciáját Torontóban.

Minden évben 40 országból 1400 üzleti kommunikációs szakember látogatja meg a konferenciát, hogy megismerhessék a legújabb kutatási eredményeket, és hogy ismeretségeket köthessenek. A konferencia 70 oktatási ülést kínál 7 témakörben: változás menedzsment, kommunikációs vezetés, public relations, stratégia és tanácsadás, marketing és márka, világtrendek, és munkavállalói kommunikáció.

Az idei rendezvény szónokai közt lesz Guy Kawasaki, az Apple Fellow alapítója és a Garage Technology Ventures ügyvezető igazgatója, valamint Marc és Craig Kielburger a Free The Children társalapítói.

A konferencia honlapja: http://www.iabc.com/wc

Az AMEC Második európai csúcstalálkozója június 16-18 közt Barcelonában kap helyet. A három napos konferencia kategóriájban a legnagyobb Európában.

A csúcstalálkozó első napján 6 workshopon vehetnek részt a vendégek. 17-én és 18-án plenáris üléseken vehetnek részt a vendégek. A 17-i délutáni ülés moderátora Dr. David B. Rockland, a Ketchum Pleon vezérigazgatója lesz. Az ülésen képviselteti magát az ICCO, a Global Alliance, a Public Relations Society of America, az Institute for Public Relations és az AMEC.

A konferencia honlapja: http://www.ameceuropeansummit.org

A regisztráció mindkét konferencia esetén a megjelölt honlapokon keresztül lehetséges.

Forrás: Global Alliance

CCO/FPI Info