A PRO PR Globe Awards nemzetközi bizottsága, amely elismert európai szakértőkből áll, 27 szakember munkáját ismerte el kitüntetéssel, a kiemelkedő regionális és külföldi kommunikációs tevékenységükért, a PR szakma fejlesztéséhez tett hozzájárulásukért.
A díjazottak:

  • Sylvain Pasqua, az Európai Bizottság kulturális és kreatív iparágakkal foglalkozó csapatának vezetője, Grzegorz Szczepanski, a lengyel Hill+Knowlton Strategies vezérigazgatója, Fabio Marando, a Cassa depositi e prestiti sajtókapcsolati vezetője, Dick Fedorcio a Trustees at Heart of Kent Hospice testületének tagja, David Holdstock, az Egyesült Királyság Önkormányzati Szövetségének kommunikációs vezetője. Kazunori Azeyanagi, a Japán Dentsu Public Relations Inc elnök-vezérigazgatója, Maribel Königer, az osztrák ERSTE Alapítvány kommunikációs vezetője, Carlos Chaguaceda, Museo del Prada of Madrid kommunikációs vezetője, Eva Maclaine a Maclaine Communications tulajdonosa és a Chartered Institute of Public Relations (CIPR) Board tagja, James Lakie, az Egyesült Arab Emírségekben tevékenykedő, Shamal Communications vezérigazgatója.
  • A horvát díj győztesei: Irena Kurtanjek, a Nestlé vállalati kapcsolatokért felelős vezetője Horvátországban, Szlovéniába, Bosznia-Hercegovinában, Nina Išek Medjugorac, a Hrvatski Telekom vállalati kommunikációs vezetője, Dražen Dumančić a Privredna banka Zagreb ügyvezető igazgató-helyettese a PR és a marketing kommunikáció területén, Dušan Marković, a Gemak Trade Skopje marketing vezetője.
  • A szerb díj győztesei: Tanja Tatomirović, a Microsoft kommunikációs vezetője 24 európai és eurázsiai országban, Tamara Koštro, a szerb EU küldöttség kommunikációért és sajtókapcsolatékért felelős vezetője, Lazar Bošković, az AgitPROP kreatív igazgatója és tulajdonosa.
  • Szlovéniában a PRO PR díjakat kapták: Ksenija Benedetti, a Primorska Egyetem adjunktusa, Judita Vrečar, Steklarna Rogaška marketing menedzsere, Boris Črnič, a Lent Festival PR menedzsere. Melina Kamerić, az Al Jazeera Balkans PR és kommunikációs specialistája, Nino Ćorić, a Mostar Egyetem PR vezetője.
  • Bosznia-Hercegovina díjazottai: Dragana Crvenica, Erste bank AD Podgorica kommunikációs vezetője, Olivera Djukanović, a montenegrói kormány sajtókapcsolatokért felelős vezetője és a miniszterelnök tanácsadója.
  • Három különleges díjat is odaítélt a zsűri: a „PRO PR Vision” városának járó díjat Žalec kapta, a „Vision Manager” díjat Danica Zorin Mijošek kapta és a PRO PR INFIGO Award elismerést Takashi Inoue-t tisztelték meg.

A PRO PR GLOBE AWARDS célja az egyének jutalmazása, akik munkájuk révén hozzájárulnak a PR szakma jobb megértéséhez és elismeréséhez helyi és globális szinten. 2012-ben alapították a PRO PR konferencia tízedik évfordulója alkalmából. A díj eltér a többi elismeréstől abban, hogy elsősorban magánszemélyek kaphatják, nem pedig projektek alapon osztják, továbbá a nevezésért nem kell fizetni. A díjakat pedig 2020. március 20-án adják át, a 18. PRO PR Konferencia alkalmával.