Kreatív B2B Award – a B2B kommunikációs megoldások versenye

A Kreatív Online felhívta olvasói figyelmét, hogy közeledik az első B2B kommunikációs pályázat nevezési határideje. Szeptember 9-ig lehet nevezni az első business to business kommunikációs versenyre.A Kreatív Online felhívta olvasói figyelmét, hogy közeledik az első B2B kommunikációs pályázat nevezési határideje. Szeptember 9-ig lehet nevezni az első business to business kommunikációs versenyre. Lapunk, a CCO Magazin korábban felhívta a figyelmet arra, hogy a Kreatív meghirdette a Kreatív B2B Award versenyt: Az elmúlt két év legjobb B2B kommunikációs megoldásait keresi a Kreatív szaklap – Pályázati felhívás 

A Kreatív Online írta: “A versenyre várjuk ügynökségek, megbízói vagy hirdetői oldal képviselői, szolgáltatók és médiumok pályamunkáit is. Fontos, hogy kifejezetten olyan projekteket keresünk, melyeknek célja, hogy egy vállalat termékét / szolgáltatását egy másik vállalatnak népszerűsítse.  

Ne maradjon le a leadási határidőről, mert ez lesz az első olyan verseny Magyarországon, ahol kifejezetten business to business céllal létrejött kampányokat díjazunk!”

A nevezési feltételek és a részletek elolvashatók ide kattintva a Kreatív oldalán.