LEGYEN EGY MOSOLLYAL TÖBB avagy Jótékony Pihenés a gyerekek javára

A társadalmi szerepvállalás már Magyarországon is egyre népszerűbb. A lehetőségek bővülnek, az önkéntesek száma és az aktivitási kedv is megnőtt az elmúlt években.  A vállalati szférában mára már a marketing tevékenység szerves részét adják a CSR megmozdulások, legyen az akár zöld ügy vagy a hátrányos helyzetűek támogatása. Az alapítványok zöme nemes célért küzd és a sikereket is mérni lehet már.A társadalmi szerepvállalás már Magyarországon is egyre népszerűbb. A lehetőségek bővülnek, az önkéntesek száma és az aktivitási kedv is megnőtt az elmúlt években.  A vállalati szférában mára már a marketing tevékenység szerves részét adják a CSR megmozdulások, legyen az akár zöld ügy vagy a hátrányos helyzetűek támogatása. Az alapítványok zöme nemes célért küzd és a sikereket is mérni lehet már.

 

Az év vége és a karácsony közeledtével napirendre kerül e kérdés is, de hogyan is döntsünk, hogy választásunk célba érjen és minél többet tudjunk lehetőségeinkhez mérten segíteni?
 MIÉRT pont a gyerekek és MIÉRT szükséges minél több mosoly?  A Szállásvadász.hu és a Pirosorr Alapítvány Bohócdoktorai a jövő generációját választották, hiszen a beteg gyerekek gyorsabb gyógyulása mindennapi kérdés és probléma. Éppen ezért egy rendkívüli akció keretein belül a pihenni vágyókat szólítjuk meg.

Játékosság, nevetés és öröm adja a kampány fő motorját és a karácsonyi ajándékozás és a megérdemelt pihenés melletti jótettek is fókuszba kerültek a kampány összeállításánál. A gyógyulás is könnyebben megy, ha nevetés járja át a vizsgálatokkal teli kórházi mindennapokat vagy ha mosolyt csalhatunk az idősebbek arcára.

Az évi végi hajrá utáni stressz kipihenése, egy családi ünnep vagy éppen jubileum remek alkalom arra, hogy egy gombnyomással, könnyedén megtalálják a legjobb lehetőségeket és közben a jótett sem marad el. Hiszen az október 1 – november 30. között minden Szállásvadász.hu-n beérkező foglalás után a Hotelstart Kft. 300 Ft-ot fordít a Bohócdoktorok munkájának segítésére.

 A lehetőségek és a támogatás mértékének bővítése a legfőbb célja kezdeményezésünknek, hiszen szeretnénk, ha együtt minél több gyermek gyógyulását segíthetnénk és közösen érhetnénk el, hogy LEGYEN EGY MOSOLLYAL TÖBB!

Mennyire lesz sikeres Vadász és a Bohócok együttműködése? A kampány végén kiderül, de addig is hívjuk fel minél több ember figyelmét a társadalmi szerepvállalás fontosságára.

A magyarországi Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt 1996-ban alapította az osztrák Rote Nasen szervezet. Kezdetben csak Budapesten, mára már vidéki gyermekkórházakban, majd idősotthonokban is vizitelnek  bohócdoktoraink. A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány a gyermekek és idősek gyógyulásáért és vidámságáért dolgozik, mert hisz abban, hogy a nevetés a legjobb gyógyszer. Az alapítvány bohócdoktorai az elmúlt 18 év alatt több mint 264 ezer beteg gyermeknek, valamint több száz idős embernek hozták el a gyógyító nevetést, de mivel a vidámságból sosem elég, az alapítvány folyamatosan bővíti a bohócdoktori rendelések számát, szerte az országban. Szükség van az alapítvány munkájára! Felemelő érzés látni, ahogy a gyerekek belevetik magukat a játékba, elfelejtik, hogy kórházban vannak és ismét tudnak örülni! Amikor egy súlyos beteg gyermek  újra nevet és önfeledten játszik, a bohócdoktorok megerősödnek abban, hogy  munkájuk értékes. Alapítványunk mindent megtesz azért, hogy a gyerekeknek ne kelljen hiába várniuk a bohócdoktorokat és minél több  helyre eljuttathassák a gyógyító mosolyt.

A hazai idegenforgalmi piac egyik meghatározó szereplője a Szállásvadász.hu. Célkeresztben a legjobb szállások, több ezer akciós csomagajánlat foglalási díj nélkül és mindig a legfrissebb akciók biztosítása kiváló árakon!
     Fő céljuk, hogy minden vendégnek az érdeklődésének megfelelő szállást segítsenek találni a legoptimálisabb áron. Közel 1000 szálláshellyel állnak kapcsolatban az ország egész területén. A választék nem csak nagy, de igen színes is: aki vendégházban keres egy szobát vagy apartmant szeretne foglalni, éppúgy megtalálhatja számításait mint az, aki 5 csillagos szállodában szeretné kényelmét biztosítani.
     Mindezt persze átlátható és főleg felhasználóbarát online felületen kínálják. A számos szűrési opció segítségével bárki villámgyorsan megtalálhatja a számára legideálisabb szálláshelyet, de akár fel is hívhatja  a  Szállásvadász a kiemelkedően ügyfélcentrikus szakértőit,  és együtt választhatják ki a megfelelő akciós csomagot.

Forrás: MTI / OTS