„Közösen a közösségért? avagy vállalatok a közösségek fejlődéséért” okt. 12.

„Közösen a közösségért? avagy vállalatok a közösségek fejlődéséért” címmel rendezi meg idei éves konferenciáját a Magyar Adományozói Fórum október 12-én a PwC székházában. A szakmai találkozón a meghívott előadók és látogatók megoszthatják véleményüket a helyi közösségek fejlesztése során szerzett vállalati tapasztalatokról, a társadalmi vállalkozások céges támogatási lehetőségeiről és a kommunikáció szerepéről a közösségek, a lakosság bevonásában, aktivizálásában.„Közösen a közösségért? avagy vállalatok a közösségek fejlődéséért” címmel rendezi meg idei éves konferenciáját a Magyar Adományozói Fórum október 12-én. A szakmai találkozón a meghívott előadók és látogatók megoszthatják véleményüket a helyi közösségek fejlesztése során szerzett vállalati tapasztalatokról, a társadalmi vállalkozások céges támogatási lehetőségeiről és a kommunikáció szerepéről a közösségek, a lakosság bevonásában, aktivizálásában.

Mitől lehetnek sikeresek azok a közös vállalati és civil kezdeményezések, amelyek a helyi közösségek megerősítését, egy adott településen élő emberek életének, mindennapjainak javítását szolgálják? Milyen szerepet játszhatnak a hazai cégek a társadalmi kohézió, a szolidaritás erősítésében? Mit jelent és hogyan mutatható ki a „társadalmi profit”? Hogyan járulhat hozzá a kommunikáció a közösségek, a lakosság bevonásában, aktivizálásában?

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a látogatók a Magyar Adományozói Fórum 2016. október 12-i „Közösen a közösségért? avagy vállalatok a közösségek fejlődéséért” című éves konferenciáján 26 vállalati, illetve civil szervezetek képviseletében érkező előadó segítségével. Emellett a résztvevők párbeszédet folytathatnak a szektorok közötti együttműködések szerepéről és jövőjéről a hazai közösségek társadalmi kohéziójának és szolidaritásának erősítésében.

A hazai CSR események egyik legnagyobb, több mint 150 vendéget váró rendezvényén a szakmai programok mellett a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázatának eredményhirdetésére, valamint a MAF Felelős Támogató Védjegyet idén elnyert vállalatok bemutatására is sor kerül.

A konferencia részletes programja és a jelentekzés lehetősége megtalálható: http://donorsforum.hu/hu/konferenciak/koezoesen-a-koezoessegert-2016-oktober-12

 

 

Az esemény médiatámogatója a CCO MAGAZINAz esemény médiatámogatója a CCO MAGAZIN