Májusi pr-kávéház

Az MPRSZ szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a következő public relations Kávéházi Estén, 2010. május 19-én 17.30 órai kezdettel. A téma a public relations és az újságíró szakma viszonya, konfliktusai és együttműködése, mindez a Nézőpont Intézet és az UnióMédia ügynökség ‘Médiatükör 2010.’ című közös felmérésének tükrében.

Az MPRSZ meghívott vendége Balatoni Zsófia, az UnióMédia ügyvezetője.

A Kávéházi Esték sorozat szokásaihoz hűen szakmai beszélgetés keretében kerül sor a téma kibontására, illetve az újságírás és a public relations érintkező szakmai konfliktusainak és ezek lehetséges okainak feltárására.
Örömmel tudatjuk, hogy a Kávéház a korábbi, immáron hagyományosnak számító helyszínen folytatódik, vagyis ismételten a Szamos Cukrászdában találkozunk (a Corinthia Grand Hotel [1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49. – az Erzsébet körúton a Dob utca és a Király utca között] utcafrontján található Royal Kávéház és Szamos Marcipán Cukrászda különtermében).

A szokásos módon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött (mprsz@mprsz.hu), a helyszíni fogyasztását mindenki maga fedezi.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

MPRSZ Titkárság