Megnyílt a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházának kávézója

Szerkesztőségünk ma kipróbálta. Tetszett a MÚOSZ Vörösmarty utcai székházának kávézója. Finom kávét ittunk. A “HA FÉR”, cukrász- és hidegkonyhai készítmények mellett, a déli órákban kétféle levessel és főétellel várja a vendégeit: az újságírókat, barátaikat.

 

A szecessziós hangulatú kávézó és étterem a Sajtóház programjaihoz igazodva, rugalmas nyitva tartási időben várja vendégeit: cukrász- és hidegkonyhai készítmények mellett jó minőségű kávéval, csapolt sörrel. Végül, de nem utolsósorban: hétfőtől péntekig a déli órákban kétféle levessel és főétellel mindenkit, aki az Oktogontól pár percre elegáns környezetben, jó áron akar finomat enni. A választékos ízléssel kialakított, barátságos vendégtér – 30-35 fő részvételével – családi és kulturális rendezvények szervezésére is alkalmas.
Friss napi- és hetilapok, ingyenes, vezeték nélküli internet, nagyképernyős televízió, kártya, sakk és más szórakozási lehetőségek.
A HA FÉR ajánlata: Nézzük együtt a focivébét a Haférban!
Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a

A MÚOSZ kávéház neve HAFÉR = Szerkesztőségi szleng a digitalizáció előtti világból: a „ha fér” összevont alakja. Nyomdásznak szóló széljegyzet volt, a terjedelmi korlátok miatt törölhető szövegrészt jelölte.

 

Forrás: MÚOSZ