MI HOZZA LÁZBA A VEVŐKET 2015-BEN?

A címben feltett kérdésre a válasz, a szervezők szerint a Magyar Marketing Fesztivál 2015 alkalmával kiderül.A címben feltett kérdésre a válasz, a szervezők szerint a Magyar Marketing Fesztivál 2015 alkalmával kiderül.

A Magyar Marketing Fesztivál kis- és középvállalkozások vezetőinek, döntéshozóinak, marketingeseinek és értékesítő kollégáinak szóló szakmai rendezvény, melyen az előadók szakmai, gyakorlatias útravalójukkal, tanácsaikkal ünnepélyesen is megnyitják az üzleti évet.

A konferenciát második alkalommal, 2015.01.29-én (csütörtök) rendezik meg a Lurdy Konferencia-központban.

A konferencia előadói, az adott téma kiváló szakértői beszélnek a 2015-es év várható tendenciáiról, a piac által legérdekeltebb témáiban. Elmondják, milyen lehetőségekre, vagy éppen problémákra kell felkészülnöd. Útravalót, trendelőrejelzést, segítséget, újdonságot és mindenképpen megvalósítható ötleteket nyújtanak át, amit – akár már másnap – hasznosíthatsz vállalkozásodban, illetve a munkád során.

Sőt, idén először nem csak tudást, új ismereteket, hanem – garantáltan – új, üzleti kapcsolatokat is kapnak a résztvevők a Magyar Marketing Fesztiválon.

A Magyar Marketing Fesztivál 2015-ről ide kattintva találhatók részletes információk.

 

 

A Magyar Marketing Fesztivál büszke médiatámogatója a CCO Magazin

A Magyar Marketing Fesztivál büszke médiatámogatója a CCO Magazin