Nyerjen óvodájának vízszámla csökkentő beruházást!

Nemzetközi szakmai szervezetek kongatják a vészharangot, hogy a vízhiány a Föld népességének immár harmadát érinti. Míg Európában átlagosan 200 liter az egy főre jutó napi vízfogyasztás, addig a kritikus területeken ez mindössze nap 10-20 liter. Az növekvő energiaárak miatt a magyar oktatási intézmények, önkormányzatok kerülnek egyre rosszabb helyzetbe, megesik, hogy téli hónapokban a fűtéshiány miatt akár iskolai szünetet is elrendelnek.

A Vízmegtakarítás.Hu Kft – lakossági és intézményi vízszámla csökkentéssel foglalkozó vállalkozás-, nyereményjátékot hirdet magyarországi óvodák részére, ahol az első helyezett egy teljes víztakarékos felszerelést nyer. A nyeremény azon felül, hogy védi a környezetet, éves szinten több tíz, akár százezer Ft-os megtakarítást is eredményezhet a győztes intézménynek. Az így megtakarított pénzt, az óvodák fejlesztő játékok, könyvek és egyéb hasznos eszközök beszerzésére fordíthatják.

A nyereményjáték egy korábbi fordulóját, mely közép és általános iskoláknak szólt, a Kakucsi Általános Iskola nyerte, róluk és a nyereményről készült rövid videót ide kattintva tekinthetik meg.

Korábbi nyertes óvodák: Gesztenyés Óvoda (Komárom), Micimackó Óvoda (Budapest 15.ker), Napköziotthonos Óvoda (Tass), Százszorszép Óvoda (Dunavecse)

A nyeremény hasznosságán kívül, a program keretén belül a szervezők bíznak benne, hogy nyereményjátékukkal számos hazai családhoz eljut a vízzel való takarékoskodás gondolata, mely nem csak anyagi előnyöket jelent egyénenként, hanem globális hatása van a hazai ivóvíz védelmére és a káros anyag kibocsátás csökkentésére.

Óvodát nevezni, és szavazni ide kattintva lehet.

 

 


 

A szervezet társadalmi felelősségvállalásának média-támogatója a