Online Újságíró Képzés

Az interaktív, a híreket, és az eseményeket azonnal a nagyközönség elé táró internetes média világszerte fokozatosan háttérbe szorítja a hagyományos, papír alapú sajtót. A Magyar Televíziós, és Filmművészeti Szövetség online újságíró képzésének részt vevői a jelenkor internetes hírszolgáltatói technikáit, a hírszerkesztést, és a cikkírást tanulják meg.

Azok számára ajánlják a képzést, akiket vonz az újságírói pálya, akik szívesen sajátítanak el új ismereteket, akik kihívást éreznek abban, hogy a jövőben egy virtuális szerkesztőség munkatársaként dolgozzanak.

A képzés résztvevői távoktatási rendszer révén sajátíthatják el az ismereteket. A résztvevők elektronikus levélben elküldött modulokban kapják meg a soron következő előadások anyagát, és ugyanígy elektronikus levélben továbbított tesztekben számolnak be a tanultakról. Az E-learning programnak köszönhetően az új jelentkezőknek nem szükséges megvárniuk a következő kurzus indulását, hanem bármikor csatlakozhatnak a képzéshez, továbbá otthoni körülmények között tanulhatnak.

Bővebb információ, és jelentkezés: elearning@mtfsze.hu

Magyar Televíziós, és Filmművészeti Szövetség
Online Újságíró Képzés – E-learning Program
Email: elearning@mtfsze.hu
Web: www.mtfsze.hu