Online Video Award 2016

A Kreatív Online Video Pályázatot hirdetett.  A Kreatív szerkesztősége június 6-ig várja az online publiklát videókat. Várnak minden olyan mozgóképes alkotást, amely 2015. január 1. és 2016. június 1. között online, illetve mobileszközökön publikáltak! A CCO Magazin szerkesztősége úgy döntött, hogy szívesen támogatjuk a Kreatív kezdeményezését, s felhívjuk olvasóink figyelmét az Online Video Award 2016-ra.A Kreatív Online Video Pályázatot hirdetett.  A Kreatív szerkesztősége június 6-ig várja az online publiklát videókat. Várnak minden olyan mozgóképes alkotást, amely 2015. január 1. és 2016. június 1. között online, illetve mobileszközökön publikáltak! A CCO Magazin szerkesztősége úgy döntött, hogy szívesen támogatjuk a Kreatív kezdeményezését, s felhívjuk olvasóink figyelmét az Online Video Award 2016-ra.

 

 

 

 Online Video Award 2016

Online Video Award 2016

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legjobb online felhasználásra és fogyasztásra készített mozgóképes tartalmait és bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk az elterjedt tartalomtípus tehetséges előállítóinak.

Várunk minden olyan mozgóképes alkotást, amelyet 2015. január 1. és 2016. június 1. között online, illetve mobileszközökön publikáltak!

A szerkesztett online-videós tartalmak főkategóriába nevezhető minden olyan videós alkotás, amely valamilyen eseményt, aktuális történést rögzít, tehát videós híreket, tudósításokat, riportokat, dokumentumfilmeket, de még fikciós sorozatokat is várunk, akár szórakoztató bulváros, akár komolyabb témát dolgoznak fel. Ebbe a kategóriába főleg online szerkesztőségek, vagy egyéni alkotók szoktak nevezni.

A márkázott webvideós tartalmak kategóriába olyan webes mozgóképes alkotásokat várunk, ahol valamilyen cég, márka, termék kommunikációjának segítésére született meg a videós anyag. Ilyen lehet a klasszikus pr-film egy cégről, vagy egy vírusreklám, de nevezhető egy márkához kapcsolódó sorozat is. Ebbe a kategóriába főként reklámügynökségek, pr-cégek, vagy egy-egy márka személyes tanácsadója szokott nevezni.

 

A pályázat részletei a Kreatív oldalán ide kattintva elolvashatók

 

Az Online Video Award 2016 médiatámogatója a CCO Magazin

Az Online Video Award 2016 médiatámogatója a CCO Magazin