PR Akadémia harmadszor

A Magyar Public Relations Szövetség Július 4-6 között immár harmadik alkalommal rendezi meg PR Akadémiát. Idén Sopron, a Nyugat-magyarországi Egyetem biztosítja a helyet az eseménynek.A Magyar Public Relations Szövetség Július 4-6 között immár harmadik alkalommal rendezi meg PR Akadémiát. Idén Sopron, a Nyugat-magyarországi Egyetem biztosítja a helyet az eseménynek.

PR Akadémiát 1995-ben rendeztek először Magyarországon: ez volt a kelet-európai országok szakembereit vendégül látó Central European Public Relations Academy (CEPRA).

Nagy szünet után, 2007-ben rendezte meg először az MPRSz a csíkszeredai Sapientia Egyetemmel közös nyári PR egyetemét, ahol azóta évente nagy érdeklődés mellett kerül sor erre a szakmai rendezvényre – de ennek iránya inkább alap- és középfokú ismeretterjesztés.

A Magyar PR Szövetség új elnöksége 2014-ben úgy döntött, hogy a kezdeményezést Magyarországon is érdemes folytatni – ám ezúttal már a legfelsőbb szakmai szinten. Az Akadémia alkalmat ad arra is, hogy a szakma fiataljai (egyetemi-főiskolai hallgatók, már dolgozó juniorok és kommunikációs munkatársak) találkozhassanak a tapasztalt ügynökségi és vállalati vezetőkkel, az iránymutató gyakorlati és elméleti szakemberekkel.

A hagyományt 2016-ban Sopronban folytatjuk, a Nyugat-magyarországi Egyetemmel közös szervezésben. A PR Akadémia időpontja: 2016 július 4-6.

A III. PR Akadémia szervezői idén három nagy témakörre koncentrálnak.

– FRONTVONALBAN – SZÓVIVŐK KIHÍVÁSAI
– ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÉS ETIKA
– TELEPÜLÉSI KOMMUNIKÁCIÓ – KIFELÉ ÉS BEFELÉ

Az idén ismert és jelentős szóvivők, neves elméleti szakemberek és PR cégvezetők mutatják be tapasztalataikat, kihívásaikat és megoldásaikat.

Ezúttal külföldi előadók is megtisztelik az Akadémiát: a CIPR alelnöke, az osztrák PR-szövetség egyik vezetője, valamint egy erdélyi kreatív műhely alapító tulajdonosa is előad Sopronban.

A III. PR Akadémia előadói ide kattintva megismerhetők.

A III. PR Akadémia programja

A III. PR Akadémia programja