PR – Civil Rapid Randi

Az MPRSZ és a MagNet Bank idén februárban első ízben rendezi meg a PR - Civil Rapid Randit, amelyre az MPRSZ ügynökségek, szakemberek jelentkezését várja.Az MPRSZ és a MagNet Bank idén februárban első ízben rendezi meg a PR – Civil Rapid Randit, amelyre az MPRSZ ügynökségek, szakemberek jelentkezését várja.

A MagNet Bank négy éve kezdte el Rapid Randi programját, amely során civil szervezeteket és kommunikációs szakembereket köt össze, hogy munkájukkal segítsék egymást. A pr-szakma most első ízben vesz részt a programban.

A civil szervezeti jelentkezés már lezárult. A jelentkező pr-ügynökségek és szakemberek előzetesen kiválaszthatják, mely szervezetekkel szeretnének találkozni. A rendezvényen személyesen is bemutatkozhatnak és választhatják ki azon szervezeteket, amelyeket pro-bono munkával támogatni kívánnak. A támogatás mértéke nem haladhatja meg a 80 munkaórát fél év alatt.

A sikeres együttműködésekkel pályázni lehet majd az MPRSZ és a MagNet Bank „Legjobb Együttműködés” díjára, amelynek eredményhirdetése 2016 őszén lesz.

A PR-Civil Rapid Randi helyszíne és időpontja:

2016. február 25. (csütörtök) 13.00-17.00

MagNet Bank-MagNet Közösségi Ház
Budapest, Andrássy u. 98.
Juhar terem

Figyelem! Az MPRSZ csak az első 15 ügynökség/szakember jelentkezését tudja elfogadni.

Jelentkezési határidő: 2016. február 14.

 
Forrás: MPRSz Elnökség