Pr-kávéház novemberben

Az MPRSZ november 22-én 17.30 órai kezdettel ismét PR Kávéházi Estét rendez, ám ezúttal a MUOSZ székházban, szövetségünk székhelyén, és társszövetségünkkel, a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületével közösen!

 

 

 

A téma az 5. European Communication Monitor, a public relations szakma legújabb trendjeit nemzetközi szinten, legátfogóbb módon bemutató felmérés, mely a Grayling szponzorálásával jött létre. A kutatás alapján készített tanulmányt a németországi Lipcsei Európai Egyetem professzora, Dr. Ansgar Zerfass vezette.

A felmérés számos érdekes eredményt hozott ebben az évben, többek között, hogy a megkérdezettek közel fele (42%) úgy gondolja, hogy a “public relations” kifejezés már nem fedi le a szakma teljes tevékenységi körét. Ugyanakkor az is egyértelműen kimutatható, hogy a kommunikációs tevékenység egyre nagyobb befolyást szerez Európában; a vezető kommunikációs szakemberek több mint 60 %-a közvetlenül a vezérigazgatónak riportol.

A kutatás ismertetését (mint vitaindító) követően – szokásainkhoz híven – kötetlen beszélgetést folytatunk, ki hogyan látja a trendeket a saját pozíciójából.

Minden érdeklődőt szeretettel vár az MPRSZ. A részvétel díjmentes, ám regisztrációhoz kötött, ezért a részvételi szándékot a szövetség titkárságán jelezni kell a mprsz@mprsz.hu e-mail címen.

MPRSZ