PR rendezvénnyel bővül idén a Médiapiac-Kutatás konferencia

Az MPRSZ honlapján hívja fel a figyelmet arra, hogy a Médiapiac szaklap kettős konferenciája, a Médiapiac és a Kutatás idén újabb társrendezvénnyel, a PR 2016 konferenciával bővül. Az április 13-14-én, Egerben tartandó hármas konferencia szerda délelőtt közös plenáris programmal kezdődik, majd délután külön programmal folytatódik.Az MPRSZ honlapján hívja fel a figyelmet arra, hogy a Médiapiac szaklap kettős konferenciája, a Médiapiac és a Kutatás idén újabb társrendezvénnyel, a PR 2016 konferenciával bővül. Az április 13-14-én, Egerben tartandó hármas konferencia szerda délelőtt közös plenáris programmal kezdődik, majd délután külön programmal folytatódik.

A Médiapiac szerkesztősége és a Magyar Public Relations Szövetség együttműködésében megvalósuló PR 2016 konferencia programigazgatója Lakatos Zsófia, az MPRSZ elnöke. A konferencia négy szekcióját Bőhm Kornél, Mayer Zsolt, Kádár Balázs, Kincses Péter és Petrányi-Széll András vezeti.

A hír elolvasható ide kattintva az MPRSZ honapján

A Médiapiac, a Kutatás és a PR 2016 konferencia azonos időben, azonos helyszínen kerül sorra. A közönség számára az átjárás a különböző konferenciák között biztosított, egy regisztrációval mindhárom konferencia programjai látogathatók.