Sándor Imre Díj először

A ReklámFeszt keretében adták át először a Magyar Public Relations Szövetség által alapított Sándor Imre PR-Díjakat. Ez a díj az élenjáró magyarországi pr-ügynökségek munkáit ismeri el.

A Magyar Public Relations Szövetség 2012-ben indította útjára az első, ügynökségeknek szánt díját, amelynek névadója Dr. Sándor Imre (1933-2007), a hazai kommunikációs iparág egyik elméleti megalapozója, professzor emeritus, a Corvinus Egyetem Média, Marketingkommunikáció és Telekommunikáció Tanszékének korábbi vezetője. Az MPRSZ a díj Sándor Imréről történő elnevezésével a professzor emléke elött kíván tisztelegni, aki komoly munkát fejtett ki a hazai pr-szakma elméleti alapjainak leírásával.

A díj minősítést jelent, amely évente a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt pályázatokat – hírnévmenedzsment munkákat és kampányokat – ismeri el anélkül, hogy a különböző pályamunkák között rangsort állítana fel.

A 2012-es Sándor Imre pr-díjat a zsűri, amely az MPRSZ elnökségének és jogi tagjainak képviselőiből állt a következő ügynökségeknek ítélte oda:

Hill & Knowlton Hungary

PRovocative,

Ferling PR,

Hypnosia Kreatív,

Sakkom Interaktív

A 2012-es Sándor Imre PR-Díj átadására a ReklámFeszt keretében megrendezett pr-nap keretében került átadásra. A díjak átadásakor Dr. Szeles Péter, az MPRSZ elnöke elmondta, hogy a zsűri minden olyan pályázatot oklevéllel ismert el, amelyik megfelelő értékelést kapott a zsűritől.

A zsűri legfontosabb szempontja az volt, hogy a pályázók szakmaisága mennyire felel meg a public relations szakma mai legjobb gyakorlatának. Azt is tudjuk, hogy számos tagja a zsűri az emberek szerencsejáték és kaszinó pártfogója interenet helyben http://www.cop17-cmp7durban.com.

A díjra pályázhatott minden Magyarországon bejegyzett kommunikációs ügynökség – legyen az tisztán pr-ügynökség vagy marketingkommunikációs ügynökség, vagy bármely vegyes szakmai profilú szolgáltató cég –, amely a 2011-es évben a pályázati kiírásnak megfelelő munkát végzett és annak jelöléséhez ügyfele hozzájárulásával rendelkezik.

Szerkesztőségünk ezúton szeretne gratulálni az idei Sándor Imre Pr-díj nyerteseinek.