Star Wars láz

"Megérkeztek a Star Wars film főszereplőiről mintázott plüssfigurák az Auchan áruházakba, az Erő sötét, és világos oldalának képviselői is megtalálhatók a polcokon. Az áruházlánc hatalmas Csillagok Háborúja licences kínálattal várja a rajongókat, a 12 féle plüssfigurán túl többek között bábuk, járművek, társasjátékok, füzetek és ágyneműhuzatok is várakoznak a polcokon. A bővített kínálathoz Star Wars matricagyűjtő akció is kapcsolódik." - olvasható az áruház sajtóközleményében.“Megérkeztek a Star Wars film főszereplőiről mintázott plüssfigurák az Auchan áruházakba, az Erő sötét, és világos oldalának képviselői is megtalálhatók a polcokon. Az áruházlánc hatalmas Csillagok Háborúja licences kínálattal várja a rajongókat, a 12 féle plüssfigurán túl többek között bábuk, járművek, társasjátékok, füzetek és ágyneműhuzatok is várakoznak a polcokon.” – olvasható az áruház sajtóközleményében.

 

Nem csak a mozik, hanem az Auchan áruházak is Star Wars lázban égnek

Az Erő sötét, és világos oldalának képviselői már megtalálhatók a polcokon 12 féle, 17-21 cm méretű plüssfigura formájában, így a vásárlók Darth Vader, Darth Maul, Kylo Ren, Phasma százados, Rohamosztagos, Yoda, Chewbacca, R2D2, C3PO, BB8, Ewok és Jawa közül válogathatnak. Az áruházak tapasztalatai szerint a legtöbben az Erő világos oldalának szereplői közül választanak, Yoda a legkedveltebb figura, de a sötét oldalon álló Darth Vader is nagyon népszerű a rajongók körében.

A Csillagok Háborúja lelkes nézői számára matricagyűjtő akciót is hirdetett az áruházlánc.

Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházat és 18 diszkont üzemanyag-töltőállomást üzemeltet, és közel 7000 főt, köztük több mint 360 megváltozott munkaképességű munkatársat foglalkoztat Magyarországon. Az áruházlánc jelentős gazdasági szereplővé vált az elmúlt 17 évben az eddigi, mintegy 200 milliárd Ft értékű magyarországi befektetéssel.

Forrás: Auchan sajtóközlemény