Személyre szabott értékesítés személytelenül

Lapunk a CCO Magazin szeretné felhívni olvasói figyelmét a Piac és Profit egyik következő eseményére, melyre az MPRSZ tagjai kedvezményesen jelentkezhetnek. A szeptember 8-i rendezvény témája a "személyre szabott értékesítés személytelenül - a legújabb sikeres technikák, kommunikációk."Lapunk a CCO Magazin szeretné felhívni olvasói figyelmét a Piac és Profit egyik következő eseményére, melyre az MPRSZ tagjai kedvezményesen jelentkezhetnek. A szeptember 8-i rendezvény témája a “személyre szabott értékesítés személytelenül – a legújabb sikeres technikák, kommunikációk.”

 

Személyre szabott értékesítés személytelenül – a legújabb sikeres technikák, kommunikációk

Időpont: 2016. szeptember 08. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99. 7. emelet

 

A Social Media és a hírlevél-, adatbázis-kommunikáció adta lehetőségek gyökeres szemlélet- és technológiaváltást hoztak az értékesítésben. Nagyon sok áru eladásában a személyes beszélgetésre, találkozásra alapozó sales-esek eredményessége messze elmarad az egyszerre több, nagyobb tömegeket megszólítóétól. De csak akkor, ha a személytelen tömegelérésben megvalósítjuk a személyességet. Tudjuk ugyanis, hogy az ügyfélre ráhangolódó, a cégre testreszabott ajánlatok ma a nyerők. Hogyan valósítható meg a személyesség a személytelenség eszközeivel?

A legjobb szakemberektől és a legsikeresebb esetekből megtudhatjuk, hogyan kell az ügyfélhez közel kerülni, meggyőzni, hitelességünket átadni, érzelmeikre hangolódni és megszerezni és megtartani. A konferencián a legjobb sales-esek adják át gyakorlati tudásukat, tapasztalataikat  kkv-vezetőknek és  sales-es kollégáknak.

A konferenciáról a részletek ide kattintva olvashatók el.

Forrás: Piac és Profit