Sztaniszlav András, a CCO Magazin Felelős Kiadója, LapigazgatójaSzerkesztőségünk büszkén adja hírül, hogy a CCO Magazin Lapigazgatója, felelős kiadója, Sztaniszláv András nemzetközi pr-díjban részesül. 

23 európai pr-szakember kapja meg a PRO PR Awards szakmai díját

A 16. PRO PR konferenciát 2018. április 11-14-én tartják a Zlatiborban, Szerbiában. A PRO PR Konferencia a kommunikációs menedzsment európai regionális konferenciája. A konferencia programja ide kattintva elolvasható.
A konferencián évente kiosztják a PRO PR Szakmai Díjait. Így kerül majd sor az idei díjkiosztóra is, amit Zlatiborban tartanak meg. A konferencia szervezői nyilvánosságra hozták az idei díjazottak névsorát. PRO PR Awards 2018 díjazottjai ide kattintva megtekinthetők.
A 2018-as év díjazottjai között szerepel Sztaniszlav András, az MPRSZ, a Magyar Public Relations Szövetség és ezzel egyidejűleg a CIPR (Chartered Institute of Public Relations) International alelnöke és a CCO Magazin Lapigazgatója, Felelős Kiadója.
A PRO PR Awards nemzetközi bíráló bizottsága idén azoknak a pr-szakembereknek ítélte oda, akik jelentős mértékben járultak hozzá az európai public relations fejlesztéséhez.